borås lucia

idag är jag på helsida i tidningen i lila läppstift. vissa kanske tycker att jag säljer min själ, andra, till exempel min farmor tycker att det är det bästa som har hänt.
fast de flesta bryr sig inte, och jag skulle nog räkna mig till en av dem. i alla fall när det gäller allt det där spexiga runt, bortsett sången, som egentligen är det som är viktigt.
ska dock bli gött att bo på hotell i två veckor, hundra meter ifrån mitt hem. dessutom är de andra roliga och bra verkar det som.

Kommentarer
Postat av: cscf

eh du får min röst

2009-10-18 @ 15:10:11
Postat av: csmsmlk

vill bara poängtera att föregångna kommentar inte är ifrån er kära camilla, även om det improviserade namnet överensstämmer med min vanliga signatur. nu menar jag givetvis inte att jag inte håller med cscf; snarare tvärtom, jo, ja, jag kommer också rösta på dig amanda!!!!!!

2009-10-18 @ 19:41:59
Postat av: Mia

Tänker me rösta på dig.fick chocken i söndags när jag öppnade tidningen. Det kändes som när Mulan för första gången blev sminkad som geisha och inte riktigt trivdes i det.

Även om hon faktiskt var jättesnygg.De andra passade i DET FALSKA LEENDENA men du är en äkting amanda!(haha alltså. vad skriver jag? ta inte illa upp om nått är knas här. men tycker som sagt att du är BÄzT*+*+*)

2009-10-20 @ 01:22:18
URL: http://kazakstanisbajs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0