TACK FÖR MATEN

jag blev glad och mätt


Till popkatt/Lilla björn

det bästa med matsalen är knäckebrödet

idag undrar jag tre saker;

hur bar jag mig åt för att texten i min kommentar skulle bli fet?

,

varför går jag och lägger mig jätte      sent?

och

det verkar på tim som det ska hända något supercoolt imorgon kväll, vad är det?

surfan

Jag hatar kulturskolans musiksmak, inte konstigt att man skiter i att öva på sina läxor när man får spela låtar som heter saker i stil med "Autumn leaves" och så vidare. Det är synd att det gör det så jävla tråkigt att spela kontrabas bara.
Är hungrig hela tiden, typ som popkatt.
Hejdå.
/Lilla björn

bralla

Alltså, jag surar inte.
Inte min kille heller.

Elton John ska spela i vår stad. Hur märkligt är det inte då? Tre dagar efter att herr Morrissey besöker stan. Så jävla sjuuukt asså.
/Lilla björni

februari, eller fäbbruoari som det heter på boråsiska

Ja, grattis till stora!
Ska du ha kalas?

Vad har du gjort i helgen medans jag varit i Småland björni?
Själv har en la gått och skadat foten och får krångla med kryckor genom snöslasket. Den har nu antagit en blågrå samt lite rosa nyans och jag tror jag ska besöka en vårdcentral imorgon faktiskt. Jag har även badat skumbad hos min mormor, det var nog sju år sedan sist jag badade badkar över huvud taget. Sedan lät jag henne föna och locka mitt hår, hon ville så gärna fixa till det. Blev inte jättefint, men hon tyckte det var så kul. Min mormor är gammal hårfrisörska och på hennes finska brytning uttalas vårat namn "Ammaaaanta". Tänk att under det tredje A:t (alltså det som blir cirka fyra stycken för henne) hinner hennes tonläge sänkas med säkert en hel oktav. Om man nu kan säga så. Klart som fan att man kan. Nu har jag hållt i en teatergrupp jag inte riktigt känner i fem timmar också, de löd ändå ganska bra.

Solen har inte gått ner och klockan är snart halv fem. Känns om lite vår ändå.

Grattis stora björn på din födelsedag!
Idag fyller stora björn nitton långa björnår! Hurra!

gott

Jag har drömt om bullar tre nätter i rad. Vad kan det betyda?
/Lilla björn

osullen girl

13 minuter senare tar jag en liten paus från mitt studerande.
Uttrycket "en favorit från barndomen" är ett mysigt uttryck tycker jag.
Annars är väl djur skitbra på att skaffa sig skulder på biblioteket.
Min hund luktar gott, typ som bebisar (minns när Arvid sa det någon gång på högstadiet, att bebisar luktar så gott, då var han söt)
Det enda jag hade på hjärtat.
Hej.
/b

men vafaaaaaaaan

Jag var ute och åkte skridskor med Jonas på Öresjö, som förutom is var täckt av ungefär en decimeter snö. Det var roligt, jobbigt och svårt. Efter det drack vi te och apelsin var inblandat, vi tänker bli som ApelsinErik när vi blir stora. Gick den långa vägen upp till bussen, hann precis med den och planerade på vägen hem hur jag skulle städa, äta, göra tre läxor, välja IV-val nu när jag har ett dexterkonto, leta upp lite favoritlåtar till morgondagens visa-bästa-låtarna-kalas, duscha och även kanske hinna lunga ner mig innan klockan elva. En jädra massa saker faktiskt. Räknade även ut att jag skulle komma hem ungefär klockan sju, så fyra timmar var väl ändå en ganska rimlig plan. Tre minuter över sju stod jag i min trappuppgång, utelåst, och med mina egna nycklar endast tre meter ifrån mig MEN på fel sida dörren. Så nu har jag gått upp till tåget, är hungrig, kall, sur, har ont, är om möjligt ännu mer stressad och när jag hejar på folk här hejar de knappt tillbaka. Dessutom har min pappa köpt ett paket start som jag inte kan låta bli att äta av, men som orsakar mer magont än katarren redan orsakar, som jag åkte på häromdagen.

Nu har jag klagat färdigt. När jag kommer hem ska Spotify rädda mig, det kan jag tänka på så blir jag glad kanske. Sedan ska jag äta pannkakor, det är jag värd. ADJÖ.

ja...nej...jag vet inte

NEJ NEJ NEJ DEXTER. Satan. Och hon dära som ska leka rektor går ju inte direkt att få tag på.


DEXTER

Jag kom att jag inte har ett dexterkonto, som alla andra elever på vårt fina gymnasium. Alltså kan jag inte gå in och välja vare sig Litteraturhistoria, Svenska c eller någon annan hipp kurs, som Natur- och friluftsliv A. Jag föreställer mig hur någon kommer kliva fram till mig runt påsk och säga något i stil med "Du valde inte, du får inget, du får gå sommarskola, men tyvär finns inte de kurserna du är intresserad av på sommarskolan, så du måste läsa något du bara vill skita i, som Matematik C". I övrigt vill jag tala om att vårat lösenord är så himla fint björni, det gjorde du bra.

Frukt

Jag håller med Emil om att man borde få en frukt eller två för varje blogginlägg. Kanske inte för det här, eftersom att jag har någonting att skriva om. Hade jag inte haft det, så hade jag gärna tagit emot en apelsin, eftersom att den är liksom din, min favoritfrukt.
Valde precis det individuella valet-valet, Litteraturvetenskap och Svenska C för den som är intresserad. Popkatt funderar på samma, har jag hört. Vore kul ändå, att dela mer än bara skåp och liv.
Hejdå.
/Lilla björn

väntar på ingenting

En är väl mest sur och trött va.
Imorgon ska det klivas upp i ottan för att rita på beställning. Fyfan.
Återkommer
/Björni

knapptrycktyck

Men Camilla lilla, det finns ju knappt något att blogga om. Inte om man är ett djur i varje fall. Har man tur lever man alls. Men okej för att dela med mig av något tänkte jag tala om en sak jag tycker. Jag tycker det är ohyggligt frustrerande när folk säger att de ska ringa snart, men ringer om 4 timmar, eller när man över huvud taget inte får tag i en person, trots att en bestämt att höras, det skulle man. Om man inte vill prata med folk borde man slänga bort sin telefon. ADJÖ.

Och nu med David bredvid, vi bär lite grejer tillsammans

Tja, nu far jag till Kallekrona.
Ses på söndag!
Puss
/Lilla björn

scones eller skåne

Nu äter jag frukost och om någon timma åker jag till Lund. Hejdå.

Lilla björn citerar en bra bok

"Det är coolheten som gängvåldtar en femtonåring, det är coolheten som nattklubbskrigar och skjuter. Det är coolheten som knuffar sig bredaxlad genom kön. Det är coolheten som skriker fitta till din syster.
Inte sådana som jag, vi, Robert.
Det är det väl inte?
jag har väl inte coolheten i mig?
Det är coolheten som röstar på sverigedemokraterna och rakar huvudet, är fjorton år och hotar sina lärare med buterflykniv, köper Slitz och pumpar på gym och betygsätter sina trehundra tjejer. Det är coolheten som lägger grunden för det. Influerar, inflammerar. Den kalla, arroganta, egoistiska coolheten. Förbyts, försups, till hat eller dumhet eller destruktiv likgiltighet, och återgår sedan till noll. Till coolheten. Och jag undrar väldigt mycket om de människorna.
Har de någonsin legat i sängen och kippat efter självförtroende?
Har de någonsin gråtit i sina flickvänners knän?
Har de någonsin rasat ihop, itu, isär med Neil Young och regn och cigg som smakar höst?
Finns det sådana saker i deras värld? Känner de till någonting av det? Kan de förstå?
Lever de?
Alla vi andra, vi som sväljer tungan, lämnar företräde. Vi måste samlas i en ceremoni. Vi måste bränna coolheten på bål. Vi måste stå där, förvirrade vid brasan, och sjunga oförståelsens lov"

Picasso valde också Kristinehamn
Marcus Grahn

surtrött


får jag LOV?

Sen var jag. En hel halvtimme sen. Men jag somnade ju i Sandared halv sex i morse, och då borde väl allting vara tillåtet?
Vad jag ville berätta för er allihop är att nu kan man lyssna på SKWBNs nya EP på myspace:
http://www.myspace.com/suburbankidswithbiblicalnames

Bra.
Tja
/Björn

tack och LOV

Ha du, ha du Björni. Själv har jag dragit fem varv i annelundsparken samt fräschat upp mitt dansminne. Nu känner jag mig stark som en björn, men det kommer jag aldrig bli. Nu har jag ätit de där falaflarna (falafel i plural, säger man så?) som alla utom jag hatar och snart ska jag på min Rockborgen-Tåget-hemrunda igen. Du vet. Att en orkar. Nu kom jag på att du också ska till Rockborgen. Bäst för dig att du dyker upp, för vi har lovat göra affischer, och det hade jag glömt bort men när Stefan ringde mig igår sade jag "ja såklart, jag har inte gjort de än, men givetvis fixar vi dem i god tid till spelningen." och så bestämde vi att göra en mall idag på mötet. Så glöm nu för guds skull inte att komma på Rockborgenmötet Björni, så jag slipper göra allt själv, det börjar om 20 minuter. Men det vet du väl.

Constant in motion

Idag har jag åkt pulka och tränat fingersättning på pianot. Hurra för sportlov.
/lb

baka

hej idag äter jag gott minsann

Ingenting är viktigt om det inte är på riktigt

Rimmade någon en gång. Man kan till exempel tolka det som att ingenting är viktigt om det inte är på riktigt, eller som ingenting är viktigt, om det inte är på riktigt. 
Ack ve, ack ve, mitt lilla pubertala liv.
/björn

riririri
men jag vill inte ha rubrik

det är du inte.
alla andra är.
speciellt den här jävla helgen.

för låt

jag vill inte vara dum

kul med din tubMyspace

Jag har tänkt på en grej.
När man får syn på kommentarer hos artister med fans från hela världen, i det här fallet orkestern MSTRKRFT som ska spela på Emmabodafestivalen i sommar, undrar man vad fan det är för fel på ungdomarna från Amerika. Inget fel på orkestern va, men det kan väl inte finnas en enda människa (förutom Tim) som använder uttryck som dessa?

Exempel på kommentarer:

06 feb 2009 02:13

fist of god FTW! seriously though can't wait. you guys are great.


06 feb 2009 05:23

you guys need to come back to bonnaroo!!


05 feb 2009 07:49

Finally Monterrey!!!!!! See ya There...and Love You So!


03 feb 2009 03:24

HOLY CRAP!!! You guys and The Bloody Beatroots at Coachella on the same day is going to be INSANE!!!!! Can't wait glad to see you guys that high up on the flier CAN'T WAIT!!!MENAR DE ALLVAR?
/Björn

fre dag

Hurra för popkatt!:

/Lilla björn

ser ni väl

Och ja, jag har lagt av med hejdåfraser på slutet.

Björni gick hem

Hörde att björni är hemma idag, sjuk och dan. Nedrans va schiligt. Själv dricker jag fortfarande lejonte och snart ska jag iväg till radio sjuhärad med Sara. Vilken Sara får ni gissa själva, det finns ju ungefär lika många som det finns Amandor. Se till att vara frisk inom en jätte    snar framtid björni. Med fyra mellanslag, nu vet du att jag menar allvar. Våga inte vara sjuk på lördag till exempel, då blir Anders ledsen, och en ledsen Anders vet ju ingen hur man hanskas med. För övrigt åkte jag samma buss som EmoVictor idag, det var trevligt.

- Nu går jag hem

Idag var det ES-möte (eller vad det nu hette, alla kallade det olika) och popdjuren var i samma grupp. En grupp som även i övrigt innehöll ganska trevliga medlemmar. Efter det var det svenska och som vanligt var jag osams med Morgan. Jag tror jag blivit dum i huvudet, eller så är det alla lärare. Vet inte. Men jag lovade att bättra mig, så nu får jag väl göra det också. Har druckit av mitt konstiga le.jonte och nu är det bandrep. Aaaaadjö.

Hemliga och bra

Jag och Johannes tror att det är Joel Sjöö, vad tror ni?
www.myspace.com/kavalleriet

Det kommer upp rosor när du ler

Fan vad skönt att det är slut på januari! Detta faktum får mig att känna lite hopp, trots att det är sex stycken minusgrader ute. Jag hade det bra igår kan jag berätta för dig popkatt. De bra grejerna var till exempel ett nattligt samtal med Camilla och tre stycken sängkamrater, de dåliga var promenad utan jacka, ingen clubbin' och att laga mat. Jag hatar att laga mat. Det är för att jag är så himla dålig på det. Synd att jag aldrig övar.

Nej nu ska jag göra kväll här tänkte jag.
Hejhej
/Lilla björn

rraaaooorrraaoorrr

fan, idag har jag typ exploderat. behöver inte röra mig på hela veckan så mycket energi som jag gjort åt idag. kommer antagligen inte kunna heller. jag vet att det här inlägget är aningen fult och oförståeligt, men det är väl som det ska då. hade ni kul sen tim, schlomo, björni och camilla? (johannes w och eric också?) puss hej.

Jag var ju på Dungen i fredags

Så här tjusigt var det till en början, men sen blev alla jättearga på varandra, så arga att tvärflöjten blev böjd.
Rockfotobilder, fattar väl vem som helst.
/Lilla björn

RSS 2.0