Detta fält måste fyllas i

Torsdag är vår dag! Kanske till och med en fin övernattning mellan onsdag och torsdag hade kunnat vara på sin plats? Mitt hem är alltid öppet för dig katti.

it takes more than milk to get rid of the taste

jag då, inte för att jag tävlar med dig björni, det gör jag aldrig, men allt jag har och gör är starkt te, lyssnar på kent och svarar smarta saker på svenskalektionerna. och hur tillfredsställande är det, i längden? jag vet inte förräns längden gått, men det oroar mig nästan att det är det enda jag vill just nu. kanske sova också, men det ska en ju.

Jag spelar vanlig

Jag har insett att jag har blivit så jävla okomlicerad, och kanske borde jag skriva om det på min vanliga kaninblogg, men jag har glömt lösenordet. Mest av allt borde jag skriva om det i min dagbok, men jag orkar inte. För jag skäms ju. Det är som att jag var i minst fem lager förut, men nu när jag bara tre. Får panik när jag tänker på att det kanske är det här som är att bli stor och så, att man inte tänker så mycket mer än på gulliga ljuslyktor och att skaffa barn, men jag vill verkligen inte att det ska vara så, för jag är bara sjutton. Tänker att jag har blivit lite dumglad och att ingenting känns jobbigt längre. Jag är seriös. Det enda som står mellan mig och total lycka är ungefär ingenting och jag har så jävla tråkigt. Hatar ju för fan inte ens mig själv längre.

måndag

faaaan vad gött det är att glida in i en tom datasal och bara


slösurfa

familjemiddag

ikväll har jag ätit med både syster och far samtidigt, känns som en evighet sedan sist. en rebecka var med också, min systers vän. ett samtal kring en fest där det förekom stölder tog fart. rebecka och min syster hade varit där i helgen och josefine (alltså min syster, men det vet ni ju. (?)) hade blivit av med ett par visserligen gamla, men väldigt dyra skor. det fanns klara misstankar kring vem som stulit de och efter att josefine hade återberättat ungefär hela historien sade pappa "jaha, vad tar vi för lärdom av det här då?" vet inte vad han var ute efter om jag ska vara ärlig, det hon lärde sig var väl att folk snor osv. men han ville nog understryka att hon bör tänka över sitt umgänge och sådant som hon (faktiskt) borde. hennes svar löd "att jag ska ta mina foppatofflor nästa gång jag går på fest". som allt annat jag återberättar verkar det väl halvkul, men hon har ett sätt att få det mesta att låta och därmed bli väldigt, väldigt skoj.

jag är fan bäst

har ont i magen, men är nöjd och matar katter. ska dricka öl och låna någons telefon eftersom min är i göteborg (tror jag) för tillfället. sen ska jag sova gott och vara ännu nöjdare.

lyssnar på alice in videoland för att jag inte orkar byta

idag har jag gått upp tidigare. skolfotografering på gång. tänkte se så jädra bra ut. lika bra att erkänna att en är fåfäng, om inte annat är det väl ganska pinsamt uppenbart ändå. ja, det blir ju pinsamt om man förnekar det. har inte gjort filosofiläxan och har inte heller fixat manus tills idag som jag skulle men det ska väl överlevas det här också. 

Ikväll spelar vi 23:00 på Allégården. Så kom då!!

hejhej

avslöjade

jag är i kviberg, alla älskar per gessle och det är inte hemligt längre.

nej, men vi har aldrig sagt att den här bloggen är rolig eller bra för någon annan än oss själva

jag äter gärna tacos snart!!! gärna jättesnart för det känns som att vi aldrig ses och äter längre. och jag saknar det. vi kanske kan hyra en go rulle också, och köpa mycket godis så att man mår illa efteråt. planerar i allra högsta grad att komma på fredag. klockan 23 om jag inte minns fel? pussi

nej

du är inte alls sämst björni, det vet jag. men jag vet också att det är så jävla många saker som tar emot just nu. inte vilka alltid, men de gör det. avlöser varandra liksom. om du vill hade du kunnat komma hit, men jag antar att du är i skolan. jag tänkte färga håret svart, mest för att ha något att göra idag och för att använda mitt bankkort, det är ju så kul att se pengarna flyga iväg va. tills jag bestämt mig ska jag lyssna på frida hyvönen, njuta av hennes röst och öppna fönstret. ska dock försöka ignorera trafiken utanför, den på minner om just allt annat utanför.

kan vi göra tacos någon dag, björni? i göteborg, till exempel?
sedan undrar jag om du kommer på spelningen på fredag också.


stockholm, jag vill inte höra

man hade kunnat tro att det jobbigaste som finns är att vara bäst, men det jobbigaste är verkligen att vara sämst. det tar mycket mer på krafterna och jag är helt slut när jag kommer hem.
kan till och med må illa för att jag är så himla dålig, men det är väl vad jag är värd, jag gillar ju tråkig pop och bloggar.

snedsteg efter snedsteg slutar i cirklar

känns som att jag är gjord av glas. jag skrev att farmor var det, en gång. sedan skrev jag en låt om det. på fredag ska jag sjunga den på allégården. jag har blivit så trött på alla röster och ansikten, faktiskt. så fort jag går utomhus njuter jag, ju sämre väder, desto bättre. desto verkligare, liksom. ingen jävla låstasårstid som sommaren, när allt är "så himla skönt". jag lyssnar på ingenting, och det är lika bra som anders sade att det är. väntar på en helg att vila upp. glömmer alltid att den helgen inte finns.

jag vet att din telefon är sönder, men snälla ring mig som ingenting sjunger, och säg bara att vi kan fika lite. även om du hatar fika, jag vet, men, snälla. jag skulle gråta av lycka hela vägen till fiket, vara röd om kinderna så där som ser friskt ut, och så skulle du tro att jag var pigg och bli pigg av det själv. och sen skulle vi lägga oss på bron. inte för att jag någonsin frågat någon annan, men det känns som att du är den enda som skulle vilja göra just det med mig.

imorgon är det för sent.

höhö

höhö

vinter med snö


djuren ballar ur!

Ja herregud vad vi håller på att ha ihjäl oss. Skönt att det blir helg ganska snart i alla fall så att man slipper gå ut. Är för övrigt supernöjd (Ja, supernöjd) för jag har precis skrivt en mellanjobbig Engelska C-sak som jag nästan hade glömt bort att jag var tvungen att göra. Älskar när man känner sig så där klar och redig. Då tänker jag att jag hade kunnat plugga hela mitt liv och det är sant.
Hejhej


HERREGUUUUUD

amanda! lugna dig! själv har jag stukat min högerfot IGEN genom att jaga en annan person kring ett biljardbord och bli lite för ivrig och sedan trampa snettsnettsnett. det var igår. idag har jag varit på heimdals vårdcentral (där alla är jättesega) och avlägsnat två fläckar (eller vad vi ska kalla det) från min kropp. bedövning, skalpell och ännu mer bedövning eftersom första omgången inte räckte, sedan sy och plåster. jag var nästintill paralyserad när jag gick därifrån för och fick reda på att jag tydligen tycker det är väldigt, VÄLDIGT obehagligt med sprutor, bedövning, blod och sånt. jag visste inte riktigt det förut, för jag har aldrig råkat ut för något som har tvingat mig till läkare på det viset. men nästa gång jag ska göra något liknande vet jag, och då ska jag ta med en handduk att bita i.dagens fångst; en coca cola i mammas bil

"Men jag kan skratta åt det nu"

Igår när jag vaknade och skulle stänga av larmet på mobilen, så trodde jag att jag satt längre fram i sängen än vad jag gjorde. Slände mig bakåt rakt in i stenväggen, fick asont men tänkte inte så mycket mer på det. Gick till skolan och hade lite ont i huvudet fast det är mer regel än undantag för min del, så jag tänkte väl inte mer på det. Sen kom jag hem och mådde jättejättedåligt, typ såg inte ordentligt och så. Fick åka in till akuten, fick reda på att jag har fått en lindrig hjärnskakning och en liten go whiplashskada i nacken Bra jobbat, Pettersson!

hejhej

och där låste jag upp min egna blogg också. vad det nu ska vara bra för. antagligen för att den här dagen är så rastlös. men bra. rastlös är inte alltid dåligt. bara oftast. länken "katt på riktigt" är det, om man vill.

löjromstoast!

tre dagar i rad. robin är snäll.

men nu är mjölken slut och en militäruniformbeklädd parad har spatserat fram och tillbaka här utanför nu i över en timma. men jag klappar katt och låter bli att klaga, för det orkar jag inte med. ikväll ska jag göra något nervöst, imorgon ska jag få kyckling. igår var det kalas men helger är så himla ointresanta ändå. längtar till röst och rörelselektionen på måndag 08:00 till och med. nu ska jag hjälpa till med bygg av tv-bänk. hejhej.

sm-guld

Jag tror på jawo idag!!!!!!
/Johannes

ledsen glad ledsen glad ledsen glad


roligt igen

idag hade jag samhällskunskap efter den där filosofilektionen som amanda nämnde. vi tittade på URs "drömsamhället" och en kille som var feminist debatterade med en kvinnlig ledarskribent från.. någon tidning. han argumenterade grundligt och enkelt, förklarade vad han vill och vad feminism är osv. varpå den här kvinnan som var där som "icke feminist" säger "men det är ju inte vetenskapligt bevisat att någon kvinna någonstans lever i förtryck, alla val är individuella". fick för mig att hon var från aftonbaldet också, men jag minns inte. kul, hur som helst. det sista roliga var hennes frisyr, men den blev jag mest glad för att hon bjöd på.

MAC

Okej pinsamt.

Jag har haft en lektion idag som var filosofi. Har egentligen skitmånga lektioner, men eftersom att det tydligen är viktigare med föreningsspex så är vi lediga från tolv. Äntligen. Sitter hemma, ska skriva ett tal och greja med grejer. Den som vill får gärna komma hit på en kopp te.
Hejhej
Amanda Pettersson

DAGEN; skämt? pinsamhet? obildade?

- Amanda, du är inte sugen på att gå och köpa sushi? Jo, det var jag, om jag fick hälften, och det fick jag. Så jag försvann efter att ha skrapat ihop några kronor, och bläddrade slött i en kvällstidning medans den underbart trevliga kvinnan på futo maki fixade ihop allt åt mig. Gick ju rätt fort. När jag hamnade i slutet av alltihop kom ju tv-tablåerna, och en bild från fucking åmål. Biltexten löd ungefär ( med något adjektiv i början jag inte minns och som är oviktigt) "Tonårsfilm i norrlandsmiljö". Vad i helvete. Vem på aftonbladet missade geografilektionerna i mellanstadiet?

distpedal

ingen hejd idag inte. men jag känner en viss tillfredsställelse i att ösa ur mig gegga, och internet är väl en utmärkt plats. eller ja, så slipper alla människor få det rakt i ansiktet. bara indirekt. pappa ringde nyss, onödigt som vanligt och frågade om något jag inte hade en aning om. har tagit typ tre för många påtårar te på café orion och pratat om scientologer, fanatiska idolgillare och om fransmän jag kände i sjuan. katter kryper på mig, det kikas över min axel och vad jag egentligen ville skriva ryms i en mening, men jag minns inte alls vad det var. skall nog fixa mer te. höstgött.

Ord är ord

Herregud Amanda Persson, det var många ord. Själv är jag så trixig att jag aldrig orkar lägga in ord i t9, tänker inte långsiktigt liksom. Man få väl ta hänsyn till att min mobil är ganska jätteny. Här är dock orden(?) som har kvalat in:

a.
a!
fields
inlämningar
kollegieblock
n'
Magnetic
Satan
rice
snygg
spice
ryggskott
träggan
Widberg

Och där tog det slut. Vill också ha jättemånga ord i t9, för det är som Spotify, inget man vill ha finns. *Jätteindie*
Hejdå, kul för er att båda har bloggat jättemycket idag.
Hehe
Famntag!


jag kan se tönten i dig

vapnettemat i rubriken gillade jag, fortsätter. eftersom jag inte har bättre för mig och så där tänkte jag lista alla gånger T9 svikit mig, här är de;


babbel
bäckäng
ballar
äckligaste
campino
adrenalin
åhaga
cigg
chili
biljard
Ahlqvist
bishop
cissi
bläck
alkis
blogg
blommig
akustiskt
boa
ananas
Anders
constrictor
apati
apelsin
brillor
aporna
arturs
bubblor
återfallet
attans
fantisera
feel
ferra
efterbliven
efterfest
efterrätt
fingerp (nej, jag vet inte vad jag använt det här till, om jag nu har det)
fitta
flaska (VARFÖR FINNS INTE FLASKA?!?!!)
fjäska
flodhäst
fodral
Emil
förfest
fuck
fulaste
fullast
dungen
ice
hångla
Hannes
hehe
idiot
hello
hestra
gandhi
godare
gnissla
horoskop
hörru
gött
grinig
hundring
lacka
laakso
jacob
jajjemän
jammar
karaeoke
läskigt
kassett
läppstift
JÄVLA
Jävla
jävla
less
lingon
Kinna
LINNEA
Linnea
jippi
knalleland
lonkero
Jonna
Josefine
Josse
Josses
jösses
kråka
krakow
kurant
kype
macka
magneterna
nålar
mandolin
oanträffbar
mesig
Mimmi
mimmi
moa
nödvändigare
mölnlycke
monsieur
orgasm
mugg
musikant
myspace
pågen
Ragnar
random
sangria
PANK
ramnaparken
papaya
rassle
satan
satanist
rebban peace
repen
retard
Peter
picknick
sigge
skaft
skagen
skit
sjöbo
sjömarken
skvallra
sjuhärad
Robert
Robin
Robins
snorting
sorry
smultron
Prag
spenat
sprängs
svamla
staropramen
svastika
sushi
strupelkrattelsteins
swing
vafan
tamburin
tatuera
tatuering
thåström
tight
vigsel
tikka
Timofej
vimmel
tjatar
Tjena
tönt
usch
Trägårn
trägårn
tr¨åkigare
uteservering
tuggummi
utstyrsel
tyket
yeahdet här borde jag kunna vinna den kommande OS-grenen bloggning med, för den kommer säkert snart. nu ska jag ut, spontant. gött. trött. till orion av alla ställen, det där stället som är så beiget och tråkigt. men fint och gott också. får se vad jag tycker idag.


Du blir äldre du glömmer till slut

Hej i natt drömde jag om barndomen. När jag vaknade tänkte jag att de som jag lekte med då fortfarande är små. Sen insåg jag att alla blir äldre utom jag. Äh. Börjar jättesent idag för att Mats Molid är sjukskriven. Hoppas att det är på låtsas och att han bara ligger hemma och myser, det hade varit coolt (Det skriver jag för att jag aldrig har haft Mats Molid som lärare, så jag har bara sett hans ljusa sidor, till exempel den roliga frisyren) Skitsamma. Det kliar nog bara i mina fingrar också, så mycket att jaganvänder versaler. Nu är mitt te klart.
Hejdå

HYRFILM?

dog inte, men vinglade rätt ordentligt och höll på att riva ner galgar i hallen. läskigt när man är ensam hemma. verkliga sekunder ändå. tänkte skriva något långt jävla mastodontinlägg om något som har med den här dagen att göra. gjorde det tre gånger för att sedan radera. kliar väl i fingrarna eller något. nu måste jag ju egentligen sova va. men söker på spotify. om man gillar den där musiken som spelas i hamnbaren i aristocats, ska man söka på 20's. görbra. om man är in the mood och om det är rätt tillfälle. svengelska, så jävla gött. 2002. åh, vad sysslar jag med?"Vad fan håller jag på med?! Jag kan ju inte bete mig!"
- John Kvarnström


gillar du bra musik?

jag har inte fifflat med någonting amanda, fast det har vi redan rett ut. vill dock att ni andra också ska veta det.

idag har jag hunnit med görmånga grejer, till exempel varit i göteborg, ätit stark mat, fikat och sett på ensam mamma söker. söndagar som alltid brukar vara sämst har varit finast på hela veckan för mig ungefär fyra gånger i rad. jag har bland annat min pappa att tacka för det.
slut på inlägg
hej

chokebird

(satte precis i halsen och har nu något så fruktansvärt ont i hela brästkorgen samt ryggen att jag vill DÖÖÖÖÖÖÖ)

gee, but it's good to be here

amanda, vad har hänt med översikten på bloggen, har du varit där och pillat? emma, jag blev jätteglad över det du skrev, och jag tänker nästan varje dag att jag skall skriva till dig men det blir aldrig av för jag vill ta det i lugn och ro, och det är det sällan gott om. men jag kan säga nu att jag är på gång att göra en ny blandskiva åt dig, men jag minns ju aldrig vad jag bränt åt dig förut, så om låtlistorna finns någonstans, skulle du kunna skicka de till mig? känns som att jag tjatat om detta förut, sorry i så fall. idag kommer det katter hit, och de kommer sova på mig har jag hört. blir glad. sedan ska jag kanske även spela katt i en teaterpjäs, kan man få bättre roll? sista grejen om katter är om hello kitty. jag har letat jättelänge efter hello kittyparaplyer åt en vän som fyllt år, och nu är det mer än långt efter. men jag hittar aldrig de någonstans, vet någon var man kan få tag i dem? nu ska jag nog göra te, och äta en göttefrukost.


tänkte bara skriva också att jag lyssnat på håkan i två dagar, vet inte varför. det har varit väldigt behagligt, och det är överraskande. eller ja, oväntat. men nu ska jag fortsätta, börjar alltid med atombomb, fortsätter i shuffleläget. sån är jag.

just det, skall försöka komma ihåg att ringa dig ikväll också björni,
har jag inte hört av mig innan klockan 6 får du ringa. pusshej.

your call

älskar we heart it och inser att det bara är där jag gör något bra när jag sitter vid en dator. om man ser på mitt hjärta utifrån we heart it så verkar det mest klappa för fina tjejer och killar, kärlek, fett och socker, fina miljöer, känslan av, bokhyllor, djur och dyra anteckninsblock. precis som i verkligheten alltså.

prestera mera

..flera gånger om dagen.

igår tillbringade jag sex timmar på rockborgen. SEX TIMMAR!! lite gött med ett möte där vi bråkade ändå, känns som att det händer något då. hur som helst har boa constrictor två spelningar på gång, en den 25 september och en 3 oktober. båda är i borås, välj vilken ni vill eller båda två. allégården och rockborgen gäller det. innan dess skall vi väl försöka ha lyckats spela in fyra (kanske tre bara) låtar till och allt känns ju kul när folk intervjuar oss och grejar men jag är bara halvnöjd med allt jag skriver, och när jag tänker efter spelar vi den sortens musik jag har tröttnat på att höra. vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv, men tänker att det är absolut bättre än inget, och nu har dansen kommit igång, plus att jag nog medverkar i kulturföreningen TÅGETs sommarspel. gött. och så allt annat. min och jonnas teatergrupp, projektarbete osv, och så blir det mycket och så blir man stressad, på dåligt humör, och bråkig, sen mår man dåligt och så är det vinter och slöar jag mig igenom allt i skolan fast det är uppenbart att jag kan bättre. jag kan min karusell, men jag har kommit på en utmaning som jag ger mig själv under hösten. den skall nog få mig att inta falla in i mönstret. nu ska jag äta frukost, hejhej.

hej hej nu bloggar jag

jag har fått paket på posten i dagarna två. igår fick jag även sex stycken jättefina muggar av min mamma. jag har alltså blivit mycket glad tre gånger sen igår. mellan dessa tillfällen har det dock varit en jävla massa krångel med allt typ. bussen gick till exempel sönder imorse, så jag kom en halvtimme sent. önskar att jag såg livet från den ljusa sidan idag också, men det gör jag inte. ursäkta, bloggar på tom mage. avslutar nu inlägget.
dra


RSS 2.0