TANZEN

http://open.spotify.com/track/1WaA93mEJUEnEte1xtqQSk


jösses amalia

tjena, idag är det projektdag och vi är hos björni. hon och matilda har lagat en så jäädra go maträtt. katti är kalasnöjd och nu har vi alla tre ätit så mycket att vi är överens om att vi måste ta en vilostund innan vi hoppar på proektet igen.  till drack katti en ramlösa mango, rekommenderas starkt!
maten

men se där ja

tänkte bara säga att;
ganska snaaaaart kommer en låt som boa constrictor gör tillsammans med honeydrips
(om micke snabbar sig lite, vi är klara med vårat nu, blev precis, och är nöjda)

GÖTT VA?
ojoj

(roligt)

En etta i rökrutan på Bäckäng till sina kompisar:

"Alltså, det är ju helt stört vad jag bara bytt musiksmak
sådär tjoff, plötsligt!! Typ.. JAZZ, det är asbra, jag lovar"

Sedan plockade han upp sin telefon för att spela upp musik med den.
Han satte på Movits Äppelknyckarjazz.


nejnejnejnejnejnej

vaknade och hade ont i princip överallt, och utan röst. skönt med hemmadag, visst men idag ska jag ju spela in sång och imorgon ska jag ju till lund. det sämsta är att jag blir på så dåligt humör och blir det värre än så här kommer jag bli otrevlig också. usch. tråkigt att dagen även kommer gå jättefort trots att jag inte gör något och sedan vid halv elva ikväll ungefär kommer jag komma på att jag skulle packat, lämnat tillbaka den överflödiga tågbiljetten, betalat de två jag ska använda, skrivit två listor till skolan, gjort en till lista till emma och gjort något åt att mitt rum ser ut som någon slags efterkrigstid på fem kvadratmeter. så, vad ni än gör, kontakta mig inte ikväll. jag kommer inte kunna prata med er, och om jag kan kommer jag vara sur som koncentrerad citronjuice.

undantag; jag kanske pussar den som kommer med coca cola. fast då blir ju den personen också sjuk.

DET ÄR KÖRT.

torsdag

idag ska jag äta veganpizza!!!!!!
snart tar batteriet slut!!!!!!
igår var jag på the xx!!!!!
det var bra!!!!!
hejdå!!!!!!!

Man borde kanske se mer på Robinson


den första tisdagen på sista terminen

jag gick precis upp. har sovit tolv timmar och drömt att jag var på ett stort läger med massa människor. de jag kände på lägret var bara personer som jag inte träffat på länge, eller önskar att jag träffade mer. alla hade häftiga kläder eller var cirkusartister. eller både och. sedan drömde jag att jag fick en parfym i present och att jag tänkte "jag kommer ju ändå inte tycka den luktar gott eller vilja ha den på mig. onödigt"´. så otacksam är jag, och i första drömmen vågade jag aldrig prata med de jag saknat. pinsamt verklig dröm.uppdatering;
kom på nu att jag också drömde att jag var sen till min student, det var komiskt.
även att jag tappade bort min pennvässare, det var förjävligt.


ångest

idag har jag handlat. det tog ungefär 30 minuter. resten av tiden har gått åt till att bara glo på min dator. känns spännande att inte vara rastlös men känslan av att allt är hur jobbigt som helst tar över.
vill ta studenten.
nu.

FICTION

nu har vi kollat på ett program om att ligga, ätit choklad, champinjoner och annat. det är askallt, men det vet alla redan. förresten är belle & sebastian så jävla bra. det slutar inte. blir bara mer. bra bra bra bra. alla i programmet om att ligga var beroende av att ligga men jag är nog tamejfan beroende av belle & sebastian (katti). hejdå.

stills

oj oj oj vilket dåligt humör jag är på. egentligen bara för att det är kallt och för att det inte finns något här att äta. ni förstår, jag har gått och blivit vegan i mellandagarna. ska se om jag är allergisk mot ägg vilket jag redan nu förstår att jag är. finns ju ägg i mjölk med för den som inte visste det.

det är såklart inte bara därför jag känner mig besvärad. nej, jag är barnvakt också. det är inget fel på mina syskon, men jag har lite svårt att vara glad i detta prövosamma ögonblick.

men så hittade jag stavmixern, fyfan vilken grej. så nu är jag glad, med hoummus på mackan!

kolla va söt hon e

Nu vill jag bara säga grattis, för popkatt fyller 19 idag!

ny

Ischias

'
HÄR SITTER VI NU! Var då tänker du kanske. I Amanda Åkermans säng såklart. Igår firade vi nyår. Vad gjorde ni?

RSS 2.0