kulturvecka

skiter i att supa i skogen idag, hoppas det blir kul för er. men jag tvivlar på det, det är ju AASKALLT. berätta om det här sen björni, vill veta vad ni åt eftersom mat är mitt största intresse.


tjenna

katti och björni har för tillfället göörmö rep som sagt, och det är jättekul.
här är vi när vi såg the hives en gång. det var också jättekul.
fghfgj


det är nu det börjar

idag börjar en hetsig repvecka för björni och katti. här kommer ett smakprov på världens bästa projektarbete som det under denna vecka skall slipas på, av ganska många människor. eftersom alla dessa människor är fina och bra kommer det gå vägen så länge ingen annan teaterelev kommer och bokar teatersalen så där brutalt mycket som de gör ibland när de vill ha bättre betyg (bitterkatti försöker dra in klorna, men det är svårt). ungefär så här kommer det låta lite i alla fall;


spotify:user:pluie:playlist:33BQcZ3MXLu532FFqxcdNW
(vet inte varför det inte blir en länk, antagligen för att blogg.se är sämst i hela världen)

kom nu då! beställ biljett här då!
http://sites.google.com/site/backangskulturfestival/home

så här såg en produktiv dag ut med oss, ni ser ju hur glada ni är, klart ni vill komma nu
projekt

har precis kommit hem från stridens hetta men möts av stressens hånflin

den som inte medverkar i kulturfestivalen kan ju vara lycklig i alla fall, för själv håller jag på att gå sönder av stress över allt jag tydligen måste fixa för att ingen annan kan göra det. även av ilska över att de som skall föreställa ansvariga sköter sig extremt dåligt. skrev någon gång om hur mycket UKM sög förra året, och hade jag orkat hade jag skrivit något liknande nu, men det gör jag inte. varken hinner eller orkar. gör det jag ska men blir bara argare och argare.


sandmarken

Känner mig vuxnare än någonsin när jag dricker vin på nedervåning när marias föräldrar befinner sig på övervåningen med full vetskap. nu äter jag även popcorn med måtta. yes!!!

"hej! jag är en lat och tråkig tjej som helst inte vill ha några nya utmaningar. lever gärna mitt liv på rutin och tycker att det är skitjobbigt att lära mig nya saker."

jag har på gamla dar insett att jag är lagd åt det lata hållet. det är en sorg, eftersom att man förmodligen gör mer av sitt liv om man är driven och inte bekväm. jag har även insett att det här kan begränsa mig en del i mitt vardagliga liv. typ varje gång man sätter på en film som jag inte vet någonting om kan jag känna mig lite besvärad och orolig och rörig för att jag ska sätta mig in i någonting nytt. det fanns en tid i mitt liv då jag övade på att se på film, dock gav det inga framsteg. jag hatar det för det säger så himla mycket om mig.


jag kan se tönten i dig

dfh

självdisciplin

kommer på att det finns så många jag tycker om men att det inte känns som att någon tror på mig när jag säger det, tråkigt. kanske är det för att jag verkar så oseriös. för det vet jag att jag gör, och varför men jag är för mycket fegjävel för att göra något åt det. har kissat orimligt många gånger idag och undrar om jag kommer få en go släng urinvägsinfektion lagom till kulturfestivalen. lär ju inte göra något för att förhindra det, "det är ju vår" och jag går i tunna kläder dag som natt. jaja. allt som får plats på lovets schema är projektarbete än så länge och jag noterar att jag umgåtts med nästan bara mig själv det senaste dygnet, tycker synd om mig själv. inser att det är en felbedömning då jag träffat massa folk ändå, men kanske färre än vanligt, märker hur bortskämd jag är. bestämmer mig för att försöka sitta hemma och göra ingenting under lovet på riktigt och inte bara säga att det varit så. ha riktigt tråkigt. för någon gång måste jag lära mig. jag är fan sämst på att vara ensam, eller jag är snarare så väldigt duktig på att göra saker jämt. inte alls konstigt att jag tappar greppet om det mesta, framför allt är det min tidsuppfattning som havererar. lyssnar på gentle touch och undrar varför gör jag det. nu ska jag koreografera ensam i ett par timmar. kommer inte få något gjort, men kommer kunna skriva lite i loggen. ööööhhhhhhhhhhh.

nu låter det som att jag är bitter, men det är jag inte. det är väl någon slags uppmaning till mig själv att försöka fortsätta vara stolt och glad, för nu gäller det mer än någonsin, känns det som. jag har ändå åstadkommit litegrann det senaste. måste forstätta. fast mest önskar jag att jag kunde ha ett normalt lov, lite stålar och en polare med bil så man kan åka runt och göra ingenting, köpa godis i en kiosk i svenljunga, kasta stenar i kroksjön och sånt där. skulle till och med gjort det ensam om jag hade körkort. ring mig den som förstår att jag är seriös och är intresserad av liknande aktiviteter.allt jag ville säga var egentligen;
kom på musikalen Dressed up in you på Bäckängs kulturfestival, då blir jag mer glad och stolt.
här är affischen, den ofärdiga versionen men det skiter jag i. har inte den riktiga. det har björni.
och jag har inte ens hört era bandrep än, är spänd och tror att ni kommer vara asbra.
å andra sidan har ni inte sett våra teater och dansrep heller, men vi kommer vara duktiga alla medverkande. gillar oss allihopa så himla mycket. låter som att jag är kär i hela världen, och det är jag nog.
dfh

vi som brukade vara hjärna och hjärta


afton av påsk

har haft en av de tråkigare dagarna i mitt liv idag. trodde att vi skulle fira påsk så som vi gjort de tidigare sjutton åren av mitt liv, men det gjorde man istället igår när jag hade repdag. det gör mig inte jättemycket, med tanke på att jag varken äter ägg eller tror på gud, men det känns ju lite snopet såklart. det uteblivna firandet har resulterat i att jag har legat på min säng och gjort ingenting. jag har varit rastlös, men aldeles för slö för att göra någonting (ett tillstånd som jag hatar men som jag ganska ofta befinner mig i). nu blir det väl till att äta upp resten av tantgodiset och se någon romantisk komedi på trean, det där som jag skrev till maria imorse att jag hellre dör än gör.

2 april

idag är det blandväder, syltmackor, limp bizkit, teaterrep, april (!!!),långfredag, underjordendags och en födelsedag. min finaste låtsaslillebror, erik, fyller 19.
här ser ni honom i sitt esse, kollektivkuddkrig!
dfg

RSS 2.0