Nyår

Igår var en festlig kväll! Hela bränneriet var fullt av fina människor, bland annat popkatt. Nu sitter jag här och lyssnar på Vapnet och känner mig lite högtidlig för att jag använder versaler.

Tänkte i alla fall säga tack för år! Inte för att ni har läst här alltså, utan för att ni är så himla bra. Jag tycker verkligen det.
Puss

bäst


En perfekt värld.

vill skriva (skrika) men har inget att komma med.
vill sovasovasovasova.
tills jag automatiskt vaknar av att allt är som det ska.


meningsuppbyggnad

jag har svårt för att vara själv för första gången i mitt liv. känner mig liten och rädd och hoppas att pappa kommer hem från sin skivbytarkväll nu. så att jag kan sova. eller i alla fall lägga mig och vänta på att få somna. har en sak planerad imorgonkväll. känner mig stressad, rädd för att jag ska somna ifrån det eller glömma bort det. har ont överallt nästan hela tiden och vill bara gråta, eller ta studenten. köpte sims 3 idag. är nöjd men fattar också att det har varit någon slags symbol för allt som någonsin kommer att vara trevligt och bra. ett datorspel tänker ni, är hon dum i huvudet.

ja


vi ses i januari

I get along without you very well, of course I do,
Except when soft rains fall and drip from leaves, then I recall
The thrill of being sheltered in your arms, of course, I do,
But I get along without you very well.
I've forgotten you just like I should, of course I have,
Except to hear your name, or someone's laugh that is the same,
But I've forgotten you just like I should.
What a guy, what a fool am I,
To think my breaking heart could kid the moon.
What's in store? Should I phone once more?
No, it's best that I stick to my tune.
I get along without you very well, of course I do,
Except perhaps in Spring, but I should never think of Spring,
For that would surely break my heart in two.

resdagbok

Nu har jag varit i Vemdalen ett par dagar, 23 minus har vi haft som mest (minst?). Idag åker vi vidare till Åre och den intressanta frågan om vem i familjen som faktiskt är långsammast ut i bilen efter frukost, städ och toalettbesök återkommer. Men den går givetvis inte att besvara om man utgår från att alla gör saker och ting i samma ordning. FÖR DET GÖR VI JU INTE! HA! Skulle vilja meddela att jag hamnar på en ganska otippad andraplats idag. Då har jag hunnit blogga också.

bang bang

köpes; sömn

skolan doftar glögg, men det kommer inte från cafeterian. där var jag för övrigt och fick en gratis kaffe precis. svinvarm, men jag var tvungen att hälla i mig. om ca 40 minuter börjar jag jobba, och att jobba i sig är väl inget problem men just idag är jag så trött att jag faktiskt hoppas att jag skall svimma på vägen dit så jag slipper. men jag har fixat (läs köpt) till mig skjuts hem i alla fall.

att det aldrig kommer ordna sig

nu är jag tillbaka i verklighet igen. tror att det är nu jag ska börja klä mig i pikétröjor och skriva bra pop, annars blir det aldrig av.

enligt timmo är jag djupt egocentrisk, så jag fortsätter väl skriva om mig själv

JAG;

bubblar, hur fjantigt det än låter, av fniss utan anledning.
är hungrig.
har en syster som fyller år idag.
tänkte dricka irish coffee på onsdag.
skulle vilja att timofej svarade på mitt mail snart.
undrar var jag skall fira jul.
har en pappa som är bäst;
pappa

veckomitt

otippat; jag har fått ett sminkjobb på fredag

SMINKJOBB?!


moral respekt etik vett förnuft känsla instinkt vilja val

men det är dömt att misslyckas att låta mig ta hand om bloggen, eftersom jag alltid får för mig att allt suger. sedan råkar det verkligen göra det nu så jag har ingen lust att skriva. det kommer bara stå om hur mycket jag avskyr, vilket jag ju egentligen inte gör, jag känner mig avskydd. men det blir avsky utav det. redan nu har det gått för långt och jag orkar inte ens bry mig om att jag använder uttrycket att något (allt) suger. jag använder ganska många löjliga uttryck ändå. varför låtsas i skrift? nä. nu ska jag läsa majakovskij. inte för att jag är cool utan för att jag har en svenskauppgift som kräver det av mig. kommer aldrig bli häftig. tack och lov.

3 december

Hejhej.

Nu har Björni flyttat in på hotell och jag är ensam med stökskåpet och bloggen. Jag och Stella fixar världens bästa öppning för en julavslutning med ES07D och nu har jag teaterlektion. Meningen var att jag skulle öva på min monolog, så jag tänkte strunta i det och istället maila en del viktiga skolarbeten nu när datasalarna ibland är öppna. Det blev inte så heller. USB-minnet är hemma. Men jag skall vara tillbaka i teatersalen om 1½ timma, så jag hinner nog gå hem, äta så jag får tillbaka humöret (som försvann när jag insåg att USB-minnet inte var med, i övrigt är jag väldigt glad idag) och dessutom hämta USB-minnet. Kanske till och med skriva klart inlämningen om meningen med livet. Igår fyllde Britney Spears år och mitt andranamn hade namnsdag. Beatrice. Det är lite coolt att jag känner en annan Amanda som heter Beatrix i andranamn. Något annat som är coolt är min och Stellas dans. Kan inte släppa den. Så jävla nöjd. Känner för att lägga upp en go bild också men har ingen på lager. Sablar.

Hejdå.

RSS 2.0