om igår

igår, amanda pettersson, jobbade jag i nio och en halv timma. det var hemskt. säger inte mer än så. dessutom hade jag en fruktansvärd sån där tjejvärk, mådde extremt illa och vet inte varför jag inte bara sjukanmälde mig när jag väl hade anledning. men jag hade några alvedon, så det fungerade NÄSTAN. hur som helst spenderade jag lite tid hemma hos chrisitan haglund (med ganska många andra) och där fanns det varm och kall! SOM VAR MIN!! efter det var jag på både lilla torget (eftersom de hade bartömning) och trägårn (som var hur himla tråkigt som helst, riktigt dåligt) och så där. låter som att jag festat losss men sanningen är att jag mest gått runt och druckit lite äppelvin, inte alls blivit berusad, men hängt med lucynia från polen och pratat massa engelska. väldigt kul faktiskt. sedan var jag krabba med anna coh mimmi på toaletten, det var också ett roligt inslag under kvällen. det hela slutade med att jag, lucynia och robin fick bära en ofattbart full sara hem och nu ska vi nog äta pizza. det är bra, för då kan jag dricka coca cola. gud vad tråkigt inlägg.

hästvalp

"varför bloggar du inte lite?" frågar emil mig nu. han sitter vid köksbordet och glor på mig, både i webbkamera (coooool) och i verkligheten. johannes suger på sitt armband. jag är i kviberg. amanda persson, var är du ikväll? hejhej

spetsa örat (obs! kan bli en rolig vits om man vill)

hej idag har jag varit jättesur och jätteglad. det är alltså tid för lista:

glad
1. snälla grabbar och tjejer som lånar ut kläder när jag fryser
2. alex var bakfull
3. roligt möte på rockis
4. tacokväll med trevlig och intressant kille som sover över hos mig i natt
5. har ätit sju frukter
6. christoffer i my darling you jobbar tydligen på vår skola (alltså det är ju inte jättekul för mig, eftersom att jag inte ska ha honom som lärare men det är onekligen sketcoolt)

sur
1. ONT I HUVUDET HELA JÄVLA TIDEN
2. jättemånga lektioner på ganska lite tid
3. hungrig hela tiden
4. glappipod
5. ont i magen efter allt som är gött, typ kanelbulle

slut på lista.
jag har alltså fler anledningar till att vara glad. gött.
hej
puss

när jag bytte hatdag från torsdag till tisdag. definitivt den här gången.

gött att jag skrev en smått paradoxal mening i början av mitt förra inlägg. men det är väl så en är. dubbel. idag hade jag inga lektioner. tydligen. det skall resten av min klass fira med att supa på bränneriet, bara för att det är billigt. själv ska jag sjunga i en kyrka. eller? skit samma jag hatar skoldatorerna så jag borde sluta skriva NU.

ikväll ska du ut och hata stan

men det är jag klar med nu. kom hem för en stund sedan. ska gå och lägga mig typ NU och drömma fina drömmar om fina tjejen på bilden till exempel.


fredag, jag är kär (?)

går i trean, är förvånansvärt pigg, orkar varken skriva eller läsa någon blogg och svettas satan på bäckäng för första gången i mitt liv. det är ju alltid så kallt i teatersalen. men icke idag! beter mig som jag orkar och ska väl på fest ikväll verkar det som. men mest längtar jag till landgången som ligger "hemma" i kylen, den skall jag äta när jag kommer hem runt, kanske, halv tre, gissar jag på? komma, tecken, ? flera?!,


slår till med en dagens låt; magnetic fields - underwear
mest för att hugo hade den på sin telefon igår och så.
det var typ det enda som var värt göteborgsresan kom jag på nu.
ja, ni får leta själva på spotify eller youtube alternativt sno valfri amandas ipod.

för övrigt är vi med i nya groove.
ganska groove.

BISOUS

boa

howard jones is my mozart

min far spelar peter lemarc på hög volym. jag är väl inte den som är den.
började trean idag. det var inte jätteroligt, men det var inte jättetråkigt heller. imorgon lär det dock bli lite tråkigt, för jag vet inte om jag ska ha engelska eller om jag ska ha det någon annan gång. har väl rört till sig. stackars bäckängsgymnasiet, det är ett sånt jävla krångel hela tiden. imorgon är det fredag!

hejhej

ja, jag ville bara hävda mig lite, helt rätt emil. den som uppför sig kanske kan få adressen till HIMLEN, men bara den som uppför sig. tänk på det!

söndag

jag har hittat den bästa platsen på internet, men jag tänker hålla den hemlig. så bra är den. i bokmärkesraden heter den HIMLEN. ja, med versaler.
tji

en till

komunicerar via spellistor. gillar det. är ju så himla mysig. och töntig. och tråkigt.
synd

*bloggmeningen*

hej jag heter amanda pettersson, jag brukar ibland lyssna på musik genom ett program som heter spotify. ibland önskar jag att jag hade en häftig vinylsamling, men å andra sidan kan man inte få allt här i världen, speciellt inte på vinyl (dock inte sant, men det blev ett så klatchigt avslut på meningen) en grej som är bra med spotify (bortsett att ganska mycket av det jag vill lyssna på inte finns, man blir avbruten i tid och otid av någon människa som säger wäjj aut väst istället för way out west osv.) är det här med att dela med sig av spellistor. himla smidigt, himla enkelt. här är en till exempel.
slut på skriv, jag har jätteont i magen.
hej

förlåt

frånvarande, i sin egen lilla värld, tankspridd, disträ, absent, amanda, okoncentrerad, borta.hemskt bra

JAAAA JAAAA JOHANNES

Filosofi A

när jag tänker efter kommer jag ändå fram till att jag tror att jag får lite för mycket av det jag vill ha. jag har en oförskämd tur helt enkelt. sedan svamlar jag bort allt för att jag är så van att få som jag vill i slutändan ändå, naivt och nonchalant. eller så är det så att jag svamlar bort allt i slutändan, jag vet inte. känns lite som när man pockar blad på en blomma, "älskar, älskar inte, älskar, älskar inte, älskar.. " och hoppas att det slutar med älskar. man får väl hoppas att man svamlat klart någon gång.

(snart är det du och jag som läser samma IV-val björni, åh vad jag skall njuta.)


halo halo halo

nu är det minsann påtagligt att skolan börjar snart. jag har köpt en vuxenkalender till exempel. går runt i väntans tider kan man säga, det på grund av min inre bild av att allt kommer att bli ordnat och bra så fort det blivit den 21a augusti. alex frågar mig om jag kan komma och spela in någon dag i veckan. har inte spelat på hela sommaren, har glömt att jag kan något alls och börjar efter gårdagens uppträdande tvivla på om jag är musikalisk överhuvudtaget.

dagens djur:


silkesapa.
puss
/lilla björn

inte så värst mycket bättre än igår

arg
sur
meningslös
vill ge bort resten av sommarlovet till mig själv någon gång i februari, när jag verkligen behöver det.

fuck you

hatar när man somnar och tror att när man vaknar nästa dag kommer den dagen att vara en bra dag, och så blir det inte så. är sur och arg, och jag har väl mina anledningar, men har ingen anledning till det alls. tacka vetja att johannes kommer ikväll i alla fall.
hejdå

sjukt

idag mina vänner och ovänner, besökte jag vårdcentralen heimdal pga. smärtor och svullnad kring öra/käkben. (någon sade att jag nog har körtelfeber, både hoppas och inte hoppas på det) när sköterskan inte visste vad det var sade hon "men du kan ju få lite örondroppar utskrivna i alla fall, det är en smula pennicilin i". varpå jag påpekade att vad hjälper det svullnaden när det inte är örat jag har ont i? nej just det, rätt hade jag och så fick jag en läkartid som är om 8 minuter. tar väl kanske 4 att gå dit så det är ingen brådska. men irriterad blev jag, jösses. som när jag fick fel kräm till mina fötter när jag var 10. felbehandlades i över ett år innan en kille på lasarettet kallade mig och när han undersökt sade "din förra läkare var korkad, använd det här" och så gav han mig rätt kräm och jag blev bra nääästan på momangen. näe, jag har inga vidare bra erfarenheter av vården i borås i alla fall, det skall gudarna veta. för att inte tala om när man ringer till diverse vårdcentraler osv. ingen verkar kunna tidsbokningssystemet ens. nu har jag klagat klart. heimdal nästa. hejhej.

bli det festival så blir det rip it up om det någonsin blir av igen

där är vi två. man ser så mycket halvdant hela tiden.
jag hade delvis en bra festival, men den var lite för lång. är väl för gammal för den här skiten nu. dessutom var det för mycket folk på emmaboda i år. man kunde knappt hålla hus någon annan stans än i sitt eget tält. the pains of being pure at heart gjorde det i alla fall så jävla värt att stanna sista kvällen. hoppas att du hade en bra lördag i alla fall katti.

*gullig grej*

hej
hej

söndag

nu får det vara bra. det finns ändå bara tre band kvar i världen jag vill se ändå och det är magnetic fields, belle & sebastian och the knife så vad gör jag på alla festivaler jämt?

RSS 2.0