god morgon idag är jag ledig men gick upp 06:00 ändå

jag skrev juuu men det var ingen som gillade det? är väl bara för att jag är så tjurig jämt. skit samma. idag är det kallt och alla andra här är också tjuriga. men det är höst i alla fall och det är bra för höst är bra. om någon undrar pluggar jag inte alls som alla andra eller har flyttat till något annat ställe, jag bor kvar med nästanutsikt mot bäckäng och jobbar bakom ishallen med att prata med arga människor i telefon, inget man blir glad av men rik. och igår såg jag en film där budskapet nästan var att en massa pengar, det gör en glad. så det är väl lugnt.

hejdå nu ska jag äta såklart

måndag

hej hej det är bättre med mig. skönt. ett tag trodde jag faktiskt inte att det skulle bli det, men det är ju sällan saker blir som man tror att det ska bli. är på fint humör, firar jubileum med stora björn. tre långa björnår är inte så himla pjåkigt ändå. annars håller jag mest på med samtalsforskning. är ganska träigt och med en massa begrepp som man inte riktigt begriper.

fick precis en inbjudning till en sittning. spännande! känner mig som en riktig student, höhö.

olyckan

hej hej, vad roligt att ni tyckte att det var roligt!

själv har jag det inte så himla roligt. har eksem på hela halsen som gör att jag gråter konstant för att det gör så ont. igår hulkade jag i duschen. stora björn är förskräckt men tar hand om mig mycket bra. jag var hos en naturläkare i tisdags och förmodligen går allt som det ska eftersom att det ska bli mycket värre först och sen försvinna. synd bara att det är så himla plågsamt på alla sätt. jag vet att det är sånt som folk ofta slänger sig med, men det går nog inte att förstå hur ont det gör om man inte upplevt det själv. det är som ett megastort öppet sår, typ.

nog om det, för jag försöker att vara glad för att det inte är värre. likt en sjukpensionär ligger jag och smattrar från forum till forum för att läsa om andra människor i samma sits och vad man kan göra. det har blivit någon slags besatthet, och jag skäms lite för mig själv för jag kan se hur det ser ut i andras ögon.

har varit ledig idag, pluggat sammanlagt kanske 30 minuter, vet inte riktigt vad jag gjort mer egentligen. ska hem till en som sjunger i studentkören ikväll på en så kallad "kick off" har aldrig varit på det förut, men det sägs att de ska bjuda på punch.

hoppas att ni har hälsan i behåll, alla goda renar!

popdjur is back, allright!

hej nu tänkte jag blogga igen. jag är likt typ alla andra mycket ledsen och arg för det här med sd. orkar inte ens skriva om det, alla vet ju att det är helt stört.

annars har jag väl mest flyttat till göteborg, börjat på universitetet, skaffat en mac och blivit hobbyvegan.

/lilla björn

RSS 2.0