hjärnkramp

jag måste ju faktiskt sluta sura någon jävla gång. gärna snart.
JAG MENAR, HERREGUUUUD

lördagsgryta

idag var jag pigg och inte bakis. dansen gick åt helvete ändå.
tvättar och är hungrig, längtar efter nästa gång vi ses björni, det är snart!

axel "vem fan går och lagar sig en gryta en lördag förmiddag?!"

vet inte, vi har nog en mycket ointressant gargong för utomstående så jag orkar inte förklara.
så här kunde jag sett ut, och med sånt här kunde jag kanske fått jobba om jag hade varit bra på något;

dans

nio, eller senare

jag har inte vaccinerat mig än, struntade i AC4 igår och idag har jag tydligen fått in en jädra massa pengar på mitt konto. oväntat. grattis till emil jonsson säger vi idag och senare är det kalas hos björni.

 

snart börjar skolan.
har tappat bort mitt mösexanmanus som vanligt.


kors i taket

Igår blev jag vaccinerad, det gör jätteont och jag kan inte sova på natten. Känner mig dock solidarisk, så det går på ett ut kan man säga.

Ikväll såg jag AC4 och det var svinbra.gråt inte

bortsett från när jag var äckeltrött men inte kunde sova och när jag matförgiftades av en för gammal hamburgare på kulturföreningen tåget så jag har känt mig så hysteriskt rolighela dagen. känner inte igen det alls. som om jag bara vetat med mig att jag har varit så otroligt spexig. vet inte var det kommer ifrån då jag träffat ytterst få människor och spenderat de flesta timmarna åt att titta på AK3 (svt-producerad film om konspirationer i konstsverige, lite rolig va), diska och smsa med sara. men gött är det. nu lyssnar jag på smk. börjar balla ur med spexet alltså. längtar tills på fredag och kommer troligen sjukanmäla mig imorgon också. jag är ju trots allt matförgiftad!!!!

glöm inte bort att det här gör din vecka

Sibiria – Norrlands Inland

JUST CAN'T GET ENOUGH

den bästa ledigheten på länge ligger bakom mig! kan knappt komma på en sekunds missnöje eller tvivel. trots att jag fortsätter vara ledig idag, fortsätter det inte att vara bra. är så trött att jag kräks nästan bokstavligen, men är oförmögen att somna om pga. diverse andra plötsliga åkommor. funderar på att sätta igång en film, då brukar jag slockna. skulle även sitta fint med en bulle eller annat vetebröd men det har jag nog inte råd med.

i helgen hade vi finvargar i köket;
varg
kaffet är slut nu. faaaaaaaan

kväll+söndag

är lite trött, är lite hungrig, noterar att gruppen borgeliga bäckängiter har åtta medlemmar. tänker på allting som jag måste göra den här veckan och tänker att det är jättemycket. tänker att helgen var bra, tänker att mitt hår är blött. tänker också att jag bara skriver här när jag är a) sur b) trött.nej, det kommer ingen poäng.


inte kul

antingen har man tråkigt eller så har man kul.
jag har tråkigt.

hejhej

narniabarn

det finns fyra personer som jag får höra att jag är lik; mamma, pappa, oskar och den här lilla rackaren:jag tar det som en komplimang.

rim

jaaaaaaaaaa, hurra hurra det är en vanlig och görbra dag idag.

och jag fattar inte varför en del kallar det "kanelsnäcka". fult ord.

Idag sålde Freja och Lisa kanelbullar och kladdkaka i cafeterian för att samla in pengar till sitt projektarbete (som skall bli en bok om vapenexport, import, handel, eller något liknande, för den som undrar) och jag var inte sen att köpa en av dessa. Tog en bulle givetvis eftersom kladdkaka är något oerhört överskattat. Knappt en sekund från att jag lämnat ifrån mig mynten och börjat titta på det stora fatet säger Lisa "Den, den är störst!" och pekade på den största. DET kallar jag service!

pain au chocolat

sen vore det bra om jag kunde sluta tappa saker på mig själv också, det gör lite för ont för att jag ska skratta åt det fortfarande.

men jag är faktiskt ingen misantrop

två av två viktiga saker som skulle göras idag är inställda. så otroligt skönt. och det är inte jag som ställt in dessa heller så jag behöver inte känna mig jätte lat. bara lat. igår hade jag en klassfest som jag inte tror skulle kunna bli bättre. bra att vi hade sara som styrde upp alltihop. jag bara öppnade dörren till lägenheten så skötte sig allt finemang sedan. däremot var jag livrädd någon timma efter att festen tagit slut, men det är en annan historia. ska fan äta snabbmat nu, för att provocera mig själv.

yesyesyes


upprörd

1. I onsdags köpte Patrick en överraskningsdricka till mig. Han valde Orangina. Såg rätt kul ut. På etiketten stod det "Shake it to wake it!" Vilket jag gjorde, det var uppenbarligen fruktkött, från, uppenbarligen, apelsin i. Gott. När jag öppnar sprutar det läsk över halva replokalen. Anledningen; det var även kolsyra i.

2. Björni säger att jag hänger min jacka ovanför hennes i skåpet när det är hon som hänger sin över min, något jag tänkt klaga lite här på bloggen över i snart en vecka.

3. Min mage kurrar brutalt högt när jag är hungrig.

4. Min klass envisas med att sjunga fredagsmysreklamlåten HELA fredagarna, i synnerhet under teaterlektionens uppvärmningar.

we've had enough

jag är så extremt duktig på att vara spydig. jag har inte alltid svar på tal, och jag är inte rapp i käften, men det är något i mig som provoceras så lätt och då blir jag så rysligt otrevlig. och att få sista ordet finns inte i min värld. slutar aldrig bra. slutar alltid med att jag gråter. känner mig schizofren.
äcklig

,

Alla är trötta hela tiden, så, kan vi inte bara skita i allt det här jobbiga och tråkiga vi gör hela dagarna och sova lite?

det är så här dags jag brukar bli lena ph

Ont, det gör ont men det går
Det gör ont en stund på natten
Men inget på dan
Du vet att det gör ont
Det gör ont men ändå
Jag har klarat mig rätt länge
Jag börjar blir van
Och alla omkring dom märker ingenting
Det gör ont, så ont


high flying björn

ja, det är sant som hon säger, idag har vi träffats! det har varit roligt och bra. på rockborgen var det möte och sen var det ett mycket roligt och bra rep. jag blir så glad.

temporär superlycka

har träffat björni idag, bär en elenettetröja, lyssnar på vapnet

och

just nu väntar jag på ett winerbröd i en påse till mig. jag vet inte om det märks på mig, men eftersom jag tidigare alltid avskytt wienerbröd har jag utgått från att alla vet att det är så. men detta börjar alltså gå över. VAD JAG SKALL SMASKA!!! och göra alla de där läxorna..


roliga anekdoter att småle över om musiken, mot all förmodan, inte skulle fungera

Jag har sett en jätterolig film på filosofin, som heter Religulous. I den frågar mannen som gör filmen en kristen senator i USA om han med gott samvete kan känna att han är en bra person att styra landet när han tror på talande ormar. Han svarar att "man behöver ju inte direkt genomgå ett intelligenstest för att bli senator"


Fabian är inne på msn och har som personligt meddelenade "Är det bara jag som känner mig ondskefull när jag diskar?"

Kim tror att jag sjunger "kom ihåg" i den nya Boa Constrictorlåten According to, när jag sjunger "coming home"


Igår var Jesper Larsson på fest hos mig.

Min mamma ber mig att fixa en spelningslista i spotify, för hon "ska ha fest :) :) :)" (ur ett sms jag fick av henne) och förstår tydligen inte ALLS hur man kanske, förmodligen gör.


Elin vet inte vem Lars Höjts är. Och jag vet inte hur man stavar hans efternamn.

Allt som är skit blir bättre av det här

http://open.spotify.com/album/1jsDXIvC8IFffURwvjwxfS

när älskar man någon?

tycker det räknas att man lyssnar på 747 och känner att det är sant.
skiter i om ni håller med mig. skiter i det jävligt mycket.

det har hunnit bli oktober, nu fryser gräset och går av. jag hatar allt som böjs och går av.


Liggsår

Jag är alltså inne på slutklämmen på min tredje mer eller mindre sjukvecka. Jag är helt seriöst aldrig sjuk, senast var kanske i våras. ORKAR INTE MER NU, JAG HAR SÅ JÄVLA JÄVLA TRÅKIGT. Längtar efter att få gå upp på morgonen, åka buss till skolan och vara där jättemycket. Åka hem vid fyra när det är mörkt, somna tidigt och verkligen sova, för att sen gå upp och fylla min dag med en massa saker. Nu somnar jag sent för att jag är så förkyld att jag inte kan sova. Vaknar av samma anledning vid ungefär klockan 7. Går upp, äter frukost, ser hela Nyhetsmorgon, ser hela Efter tio, ser Rachel Ray, pluggar lite och mailar mina lärare för att jag har ångest för att jag hamnar efteeeeeeeeeer ju. Under tiden jag gör alltihop förbrukar jag otroligt mycket papper och varmvatten mec citron. Klockan ett är det lunch! Eftersom att jag inte orkar laga något så äter jag antingen havregrynsgröt eller pizza. På eftermiddagen tar jag mig an svtplay, och vips är klockan sex och saker börjar hända på internet. Man kan läsa bloggar om folk som gör saker på dagarna, som träffar människor. Ser min röda näsa, min trötta blick och mitt flottiga hår i spegeln. Suckar. Dricker mer varmt vatten så att det kan sluta svida så jävla mycket i munnen. Förfaller. Mår ändå lite bättre och tänker att imorgon kan jag säkert gå på i alla fall en lektion. Lägger mig. Vaknar somnar vaknar somnar vaknar somnar och sover ett tag faktiskt. Vaknar vid fyra igen och dricker vatten, försöker snyta mig. Sen är det upp igen. Nyhetsmorgon, Efter tio, Rachel............


stressad? BARA LIIITE

har ju trots allt endast det här att fylla min oh, så långa vecka med;

teateruppvärmningsuppgift
lära mig hela mösexanscenen
hitta svenskaprovshäftet till nationella provet
läsa texterna i ovanstående häfte och skriva tal
öva jättejättejätte     många gånger på talet
läsa i min bok
fixa en nyhetsuppgift till samhällskunskapen
göra en teaterlektion med jonna
göra en röst och rörelselogg
plugga på om ord från kapitlet "så styrs sverige"
träna, dansa och komma ihåg koreografin för en gångs skull
dra igång projektarbetet ännu mer
få tag i henrik utanför en lektion (ber till alla högre makter att detta skall gå)
sätta igång med scenisk produktionsuppgiften, som ju är enorm
repa med band
ha åsikter om inspelade låtar
äta några gånger
kanske sova
låta bli att prata så himla mycket
hålla tillbaka frustrationSAMT
vara trevlig

fortfarande sjuk men vid bättre mod


sviken, lurad eller bara dum i huvudet?


sjukdag nummer 28901750976509346


hej jag klarar ingenting i hela världen

inget
jag kalasade också i lördags, tyvär inte med björni. också hemma (inte hos mig själv, men där jag skulle sova) halv fyra, på vägen dit såg det ut så här plus tre personer, och lät ungefär "I dream my days awaaaaay, dream my days awaaay, uuuuh, I don't care about whaaat peeeeeeoplee saahaaaaayy, I let the days go byyyyyy.. dudududududududuuuu dudududududududuuuu.." i två helt olika tonarter. är förvånad att jag över huvud taget har ett betyg i körsång A. och att jag fortfarande kan andas.

SATAN

kalasade i lördags, blev jättefull och var hemma vid halv fyra. har nu inte bara körtelfeber, jag är också redigt förkyld.
hybris?

RSS 2.0