koma

det är ingen som orkar blogga.
det är ingen som orkar.

ett riktigt gött popdjur

monkino


miles davisdag

har katastrofalt mycket projektarbetesångest med det skiter jag i. asfin varg.
xcb

tack så mycket

igår åkte vi popdjur med ett par vänner till göteborg för att se adam green. före konserten satt vi på ett ställe som heter haket, och där frågade en gammal man (med världens finaste mustach för övrigt) vad vi ungdomar gjorde på deras gubbställe. jag sade att vi skulle på adam greens konsert och några minuter senare har han som jobbar på haket satt på adam green, och låter hans musik spelas ända tills vi går.
mycket fint.

högst

klart att det blir lite tyst efter ett erbjudande som en flygande matta. svårslaget, minst sagt. men jag tänkte berätta en grej. häromdagen had jag på någon stökig musik på mitt rum. pappa bad mig välja något mer harmoniskt. sagt och gjort, jag satte givetvis på belle & sebastian. när han hört en halv låt var han frälst!

- vilka är det här, vad är det här för gäng som sjunger?! hur bra som helst.
- belle & sebastian heter dem.
- kan du inte lyssna på de lite oftare?

OFTARE? man kan väl knappast lyssna på belle & sebastian mer än jag gör, tänkte jag. jo jag lyssnar ju uppenbarligen på annat med men han har ju verkligen missat mina belle & sebastiantimmar när han valt att titta på krigsdokumentärer istället. jag frågade anders om jag lyssnar för mycket på belle & sebastian häromdagen. han sade att det finns två band man inte kan lyssna för mycket på, de och the clash. nu vet vi det. gött.

nu har jag ätit upp min frukost och skall bege mig tillbjörni för projektarbetande.
dumt att jag skrev, är redan sen. jaja. en go bild på det också. sen går jag.

hejdå.
sg

fyndet

fgtjj
FEMHUNDRA SPÄNN BARA!! Måste dock spara lite, Amanda ska vi slå till och dela på den?


kommer inte på någon vidare bra rubrik

hejhej.

idag var jag i skolan (var inte du det, björni? såg inte din jacka i skööpet) och nu är det ju faktiskt rätt bra skottat och plogat i hela stan, inklusive på skolans skolgård. i princip överallt, förutom i trappan mellan den övre idrottshallen och skolbyggnaden. den är näst intill omöjlig att ta sig både upp och ner för och jag skulle vilja påstå att i alla fall 40% av skolans elever passerar denna säkert två gånger dagligen. men ingen verkar ha brytt sig. när jag hade slutat idag mötte jag extravaktisarna, per och han den andra vad han nu heter, och de berättade att de höll på att skotta den stora entrén. de berättade också att de precis blivit tillsagda att nu får de nog ta och skotta den där trappan också, för både estetrektorn, naturrektorn och till och med självaste PAF (skolans högsta höns) hade halkat där. så nu var det minsann dags.

skulle vilja skicka ut en enkät och se hur många elever som trillat där, och hur många gånger.


jag vet en vän

om jag någon gång behöver gråta på film kommer jag att tänka på den här.

http://open.spotify.com/track/59NB7DKeBQ7gmGnn15BCEE

roar mig va

för den som är hemma med kent (och varit de senaste tre åren åtminstone) är det här jättekul, ännu mer om man känner jonas och/eller oscar också. men alla andra som skriver eller läser här hatar ju kent så jag får väl garva själv. gör inget.

hejhej


.ml

undrar

- varför gabriel inte hade några ytterkläder när vi hade vinterexkursion i annelundsparken idag
- om det är trendigt att byta namn då jag kommer på att jag känner flera som gjort det
- var mitt kollegieblock med nutida konstlogg, alla andra viktiga papper och oviktiga kladdar befinner sig


nothing's fore sure and nothing's for granted

kwala

jag är lam, matt, trött och ledsen. blir inte ens gla av att se på djurbilder. hoppas du blir det i alla fall.


ajförihelvete

precis nyss slog jag i min fotknöl och sedan foten på min sängkant, jättehårt. det gör så jävla jävla jävla ont och jag stod bara helt still i en minut, utan att andas, och stirrade på något jag knappt såg för att det gjorde så ont och nu har jag inget annat att tänka på. så himla gött. för övrigt har min pappa köpt ett jättegott bröd, bara till mig. schysst va? här är han, i mitten. kanske mindre charmigt med en bild från lumpen men han är så himla söt.


dfhfd

gött

jag tänkte tillföra något gött till den här bloggen, och eftersom att jag har så himla go musiksmak tänkte jag bjuda på en go lista med låtar som av olika anledningar har spelats bredvid mig:
januari 10 är namnet!!!

puss
/lilla björn

vyssan lull

god natt
finaste på länge


RSS 2.0