familjen snäll

min pappa köpte bregott så jag tömde dismaskinen, utan att han bad mig

måndag

Jag hatar folk i mest som slänger med armarna när de sjunger, nästan mer än vad jag hatar när folk ska hålla på och leka Lasse Winnerbäck.

pandapop

Nu är det sommartid! Jag blir mycket glad när jag tänker på det. 
Är även i England om en vecka. Jag blir mycket glad när jag tänker på det.
/Er lilla björn

Du är min kompis, vi trivs här.


Dom vet ingenting om oss


NÄR JAG BLIR STOR


tystnaden som skriker i mina öron

hallå, hallå..


hallå


Allting skrivs om

Jag tycker inte att Bang är en bra tidning. Får lite män-är-djur-känslan.
Kan känna att nej. Nej. Sen kan jag tycka att det inte ger mig så mycket att läsa om olika sorters förtryck som är samma.
Faktiskt.
/Lilla björn

gick med ett spöke

Mellan toalettdörrarna i skolan är mellanrummen olika stora, eftersom alla toaletter i sin tur har olika storlekar. Man vill ju alltid ha en stor toa och för att slippa rycka i alla dörrar för att få reda på vilken toa som är störst (man minns inte, det är så många faktiskt) försöker jag räkna ut på egen hand vilken som är störst. Lite som MS röj så fort en ska kissa.

Mötte förresten Björni i datasalen för en stund sedan, hon frågade om jag bloggat idag. Det hade jag inte, jag hade gjort ett bildspel. Vi var precis och åt mat tillsammans, fick salta som djur för att det skulle smaka något alls. För övrigt har jag hört smårasistiska kommentarer från Alis sida, vet inte om jag tycker han är lite gullig längre. Mats kommer aldrig, kanske är det ingen lektion idag heller. Då kan jag gå och köpa kaffe istället. Ska dricka det ute i solen.


korg in

Det är jättemycket saker som jag vill skriva om, men ändå finns där ingenting.
Har varit på teater. Den var fin och bra. De sa till och med "tack för kaffet", taget ur sitt sammanhang. Eller var det det? Man vet inte.

Har även haft lektion med min favoritlärare Ali. Han spelade Bob Dylan på kassettband. Åh. Det kanske är ett jävla tjat om Ali i den här bloggen, men så samlar han ju på spelkort också. 

Har även ätit Ritter sport, då det påminner mig om barndomsresor till utlandet med båt. Älskar egentligen bara den med mintsmak (såklart) men de andra, de går ner. Marsipan är också god förresten, fast jag älskar den inte.
Nu ska jag ringa till min mamma.
Du är djur
Puss
/Lilla björn

inte emils favoritdag

Idag var det 6,6 minusgrader när jag gick hemifrån men solen sken och jag lyssnade på något bra vill jag minnas, stängde inte av förrän jag satt på stolen i sal 313. Under tre av fyra lektioner har jag sett på film, under lunchen höll vi i ES07D spontankonsert i matsalen, senare i min verklighetsfrånvaro slängde jag iväg min telefon i skåpshallen vilket fick mig att tro att den föll sönder och samman totalt och efter det var jag på en arbetsintervju som gick mer ut på att lyssna än bli utfrågad för min del. Snart skall jag äta våfflor i ett hus nära Boråshallen (vet inte vilket, vet bara att det ligger där någonstans) och här kommer min favoritdansman. För den som undrar, nej, det är inte jag till höger. Jag och hon brukar bli förväxlade. Det finns många jag brukar bli förväxlad med när jag tänker efter. Min syster, min mamma, Joss i Lund, björni, EmoAnna och en gång i tiden också Jenny Larsson men hon har ju dreads nu så vi är inte så lika längre. Påminn mig om jag glömt någon.

New York or Alingsås

Förlåt, jag är så dålig på att ta med mig saker hem. Men den här gången fanns det en tanke bakom det hela, då vår idrottslektion blev inställd i fredags, kändes det asdumt att bära tillbaka oanvända gympakläder. Veckorna går ju så fort nuförtiden.
Fint att du är glad katti.
På lördag ska jag gå till Textilmuseet som har en Marimekkoutställning (den håller på ganska länge, men nu är det dags) När jag tänker på saker som detta fantastiska ställe på jorden, då blir jag lite glad och stolt över min hemstad. Du får gärna följa med Popkatt, om du inte har någonting annat att stå i.
Puss
/björni

tisdag, min värsta dag vanligtvis, men än så länge är det bra. förutom att jag trodde du var i skolan amanda, din gympapåse ligger ju i skåpet.

Jag är inte ens hälften så bra på listor som min bloggvän, men jag gör de bara för att vara snäll mot henne och inte bryta mönstret. Fast det kanske jag gör ändå. Det här är i alla fall tre saker jag har tänkt idag;

1. Franskastödet är min favoritlektion av alla.
2. Krya på dig björni.
3. Jag hatar verkligen lätt och lagom mer än något annat man kan ha i ett kylskåp.

Fina djur

1. Koala
2. Uggla
3. Ekorre

Jag är sjuk idag.
Hejhej.
/Lilla björn

C#

Det är bra med listor. Det vet du också popkatt.
Är på dåligt humör. Förlåt Camilla för att jag var elak idag.
Hejdå.

lista?


Jag förstår inte riktigt den röda tråden i listorna förutom att de är just listor, men jag gör ett försök. Jag tänkte kort och gott berätta om saker jag gjort i helgen, som jag inte gjort förut.

1. Jag har deltagit i UKM.
2. Jag har sovit i en soffa i spelrummet på Kf Tåget.
3. Jag har köpt träplugg.
4. Jag har lekt charader, spelat Skitsnack och ägnat mig åt snurra flaskan med Issues (och liknande människor, du vet vad jag menar björni)
5. Jag har fått konstruktiv kritiv på (?) min så kallade konst.
6 . Jag har varit så arg att jag gått in i duschen med underkläder på utan att märka det innan jag var dyngsur.


listig vecka

Det har inte listats så mycket den här helgen, så nu blir det en vecka med listor. Hoppas att ingen surar.


Det godaste jag har ätit i helgen:
1. Thaimat
2. Frukt och choklad (inte frukt och mandel)
3. Spagetti utan ketchup 
4. Frukost

Vad mycket man hinner äta på en helg ändå.
Hejhej.

listig helg

Nu ska här listas!

Björnsaker:
1. Klarar inte av krångel med ljud, blir så jävla irriterad.
2. Äter havregrynsgröt minst en gång om dagen.
3. Älskar klassisk musik.

Utmanar Popkatt på alla listor.
Hejhej!

nelopdron

idag kommer johannes hit. länken här är till honom
http://www.nt.se/noje/artikel.aspx?articleid=4260816
sista meningen framför allt. ja, jag har digitalt skapande.

nordpolen baklänges blev rätt snyggt, förresten

sol

idag har jag lärt mig en massa repliker, nästan utan att öva, sedan duschade jag efter skolan. någon timma senare åt jag goda saker i ett rum fyllt av solljus, och skrattade gott med mor och vän åt dubbad musik på internet. nu har jag hällt i mig läsk och lyssnat på funk med oljefat i och tagit följe med björni hem. känns lite som på den här bilden faktiskt, och den är tagen vid ett väldigt svårslaget tillfälle. det var allt bra med den här dagen, även om jag har klagat en massa björni, förlåt. hejdå.
jaajaafa


ÄLSKAR

stuvade makaroner

Tallar

Gud vad jag är ouppmärksam. Blir så trött på mig själv.
Var debatt mellan ungdomsförbund idag i skolan. Alla var riktiga flanar, och dessvärre var den enda som kunde debattera moderat. Sånt är det.
Nu blev jag trött igen.
Hejhej

yes allså

inget går som det ska, men det går däremot så himla bra.
med andra ord, precis som jag vill ha det.
egentligen.

kanske berättar jag om det i slutet av veckan.


bak

Jag sade inte att du hör dåligt, jag sade att du mumlar. Jag vet att jag är i min egen lilla värld, men det är du också. Det är ju därför vi bloggar tillsammans. Delvis därför. Kan vi inte baka någon dag, varför slutade vi med det när sommarlovet tog slut? Min pappa har recpet på jättegoda kakor.

vårdag

Jag hör inte dåligt alls, det är du som är i din egna lilla värld, men det gör mig ingenting. Ser dåligt gör jag dock. Skrev till exempel bluff.se istället för blogg.se. Nu har entertangenten ballat ur också. Det var som fan.

semaines

visstifasen, demokrativeckan heter det ju. jag skrev kulturveckan i all hast och ilska, och för att alla pratar om den jämt. och nu när jag väl skulle skriva demokrativeckan var det på väg att bli dekorveckan. alla dessa veckor!!!! på franska heter vecka semaine, idag gjorde jag ett hörförståelsetest i franskan och det gick bra mycket bättre än någon hörförståelsetest eller liknande någonsin gått tidigare i mitt liv. så nej björni, jag hör inte dåligt. det ÄR du som mumlar.

kräks

När vi ändå är inne på den här föreläsningen, så kan jag säga att ungefär mitt i så sa Camilla en festlig sak, vilket ledde till ett litet fniss från min sida. Vad som bör tilläggas är att ungdomarna i raden framför skrek och hade sig.

När jag precis avslutat mitt fniss känner jag ett pekfinger i ryggen. Det var filiosofiläraren som leker Lasse Winnerbäck på fritiden. Sen sa han "schhhhhhhhhhhh" och spände ögonen i mig.
Sur blev jag.

fä och folk

Jag var där. Blev jättearg. Hatar att han alltid ska få leka stand-up comedy så fort det händer någonting i aulan. Suraste stunden på hela dagen.
Föreläsningen efter spektaklet var stundtals intressant dock.
Varför är det så svårt att göra morotsbiffar/kesobiffar/rödbetsbiffar/andra biffar?
Puss

"hur kan ni säga att ni är feminister när ni är beroende av kuk?"

man kan skämta om det mesta, även feminism. men inledningen på bäckängs kulturvecka i aulan för ett par timmar sedan kan vara något av det pinsammaste jag hört. dels scenframträdandet, men att publiken faktiskt skrattade. jag hade högre tankar om åhörarna.

var du där björni?

cool

våra läsare har så coola namn. det är coolt.

monday monday, can't trust that day

så jävla gött att folk skiter i en. då kan man bara skita tillbaka så händer ingenting, och det är ju precis så vi vill ha det, helt stillastående, eller hur? som jag har väntat på det här. för övrigt var jag och såg "Män som hatar kvinnor" idag med mamma och peder. ni får inte min åsikt om den, men ni får min åsikt om Noomi Rapace, jag tycker att hon är duktig. jag ska bli som henne när jag blir stor. sedan ska jag sluta ta skit och så ska jag även se om det finns något i hela världen som kan tänkas ha en lugnande effekt på mig. orkar inte kolla upp det nu. har inte tid rättare sagt. gå inte på ukm på söndag, det är ingen idé. en till grej bara, jag tror jag är allergisk mot tomat. har jag skrivit det förut här?

sömnig

Petra Mede sjunger inte så illa ändå. Det gör jag på SRs hemsida, tänker inte länka det.
Jag vill dansa, men köper kinapuffar. Jag vill skrika men syr. Jag vill äta men svettas. Jag har på allvar börjat förstå att folk tycker jag är frånvarande till mitt sätt. Inte flummigt förvirrad och rolig utan med tankarna någon annanstans, näst intill oförskämt ointresserad och som i en annan värld nästan konstant. Det dåliga med det här är att min reaktion är en slags blandning av häpenhet och chock med en känsla av att det var väl på tiden. Jag är ju medveten om det. Men jag vet inte om det. Det som är bra med det här är att nu påpekar det, får jag ju ett nytt perspektiv och jag inser först nu att det måste vara det som hänger ihop med min klumpighet. Jag välter inte saker och skadar folk oavsiktligt, men jag tappar balansen när jag står still, jag satte precis mitt eget saliv i halsen så pass illa att jag låg här i ett par minuter och rev upp halsen med mina hotsningar och kippande efter luft. Jag spiller stearin på mina bästa, stora fina teckningar och de tekniska prylar jag ägt som gått sönder har jag haft sönder själv. Sedan varför det är bra att jag kopplat ihop det vet jag inte, men den sortens uppenbarelser ger ju en liten känsla av tillfredsställelse, och det vore väl det som är bra i så fall. Det här skulle jag kanske skrivit på känslobloggen men jag orkar inte skriva där nu även om jag låst upp den. Folk har säkert slutat besöka den ändå. Om ett tag kanske jag börjar igen, men det är skönare att skriva här och inte känna att jag är ensam. Det bästa med den här bloggen är förresten lösenordet, synd att jag inte kan dela ut det hur som helst för det är himla fint. Blir glad varje gång jag ska logga in. Faktiskt. För ungefär en halv minut sedan sneglade jag på melodifestivalen, och exakt under de skundrarna svepte kameran förbi Katrin Skoglund som satt i publiken, och jag blev så glad. Hon är en gladmamma och förra helgen hade jag trevligt me henne. Igår hade jag trevligt med hennes barn.


sängsittandes

Här kan du besöka mitt hjärta. Varsågod att skaffa dig ett eget.

lingon

Festen var i Viared, segeflygsklubben. Mycket spektakulärt. Nu ska här ätas gröt.
Vårda dina blåmärken.
Puss!
/din björn

fbdfgsjfaztjl

Jag vill också basta, vart var festen? Det var trevligt. Dock ville alla killar jag känner (känner ju bara killar som har trägganåldern inne) vara jättelångt fram när de Överlevande spelad, och jag ville ju vara med dem, så där stod jag också men eftersom jag är så svag slungades jag ju fram och tillbaka och mina knän har idag blåmärken efter alla gånger de slogs emot scenkanten, men jag är nöjd ändå. Nu hade jag väldiga problem att skriva det här inlägget eftersom jag lärde mig i skolan tror jag, att de där orden "men" och "och" som man inte får börja en mening med, får man inte ens skriva efter ett kommatecken. Konstig regel tycker jag, och den observante läsaren upptäckte att hag gav upp redan i andra meningen. Jättesvårt faktiskt. Här kommer ett stycke Måns.
 

virveltrumma

Igår var jag på en fest där det bastades. Pianot gick sönder. En vet inte vad en ska tycka. Men stundtals hade jag jättetrevligt. Hur hade du det på träggan igår katti? 
Och slutligen: Ville du någonting speciellt när du ringde vid halv två Tim?
Hejhej.

hallå eller eller eller

jag vill poängtera att jag var högst ironisk när jag skrev om dessa saker, det kanske inte framgick. hur som helst kommer det inte ske igen, kan jag tala om redan nu. jag bloggar om det jag vill blogga om. till exempel att jag sovit tre timmar i natt. hejdå.

Breakdance

Eftersom att jag har prov i morgon, så gör jag väl allt för att slippa plugga. Jag har dock inte alls lika mycket att briljera med, med tanke på att jag fortfarande är ett barn.

Så mycket konserter har det faktiskt inte varit på senaste, såg på Snorting Maradonas i torsdags, men det räknas inte. Senast jag var på en rejäl konsert var när jag var på Dungen i slutet av januari. Februari blev alltså utan. Stackars.

Vad jag kan minnas har jag inte gjort så jättemycket annat kul heller, men det gör mig nästan ingenting. Jag är kär i Johannes, och det hade jag egentligen kunnat skriva en massa grejer om, men då kan jag känna att det skiter väl ni i, så jag gör inte det.

Ganska fula kläder har jag på mig faktiskt. Pjamasbyxor (jag tycker att det stavas så) När jag slängde skräp förut (iklädd byxan av pjamas!) så träffade jag min granne. Hen är jätterolig utan att han vet om det. 

Tre jätteroliga saker med min granne
1. Hen är jättelång, minst två meter.
2. Hen ser lite ut som grannen i Beck (det får man ge hen, den där Beck, för grannen är ganska rolig)
3. Hen pratar som en grävmaskin

(Detta var min intressanta grej)

Intressant grej 2: Jag ska åka på Hultsfred och kramas i år igen. Så här var det förra året;


Hejhej!


jaså jaha

Hej KritikerN!

Om mina konserter;
I lördags köpte jag en biljett till Håkan Hellströms konsert på Åhaga, 20 minuter innan den startade. Väldigt spontant alltså. Jag hade tidigare varit väldigt skeptisk till en sådan konsert på ett sådant ställe, men jag hade överflödigt med pengar och humöret på topp så jag slog till. Faktiskt var konserten väldigt bra också. Annars känns det inte som att jag går på konsert så ofta, men det är inte sant. Ganska ofta får jag vara med och hålla ställningarna på Rockborgen här i stan när något lokalt band ska upp och visa sina färdigheter. Ganska trevligt. Dessutom spelade jag själv med lilla björn och våran vän tjockalex förra fredagen på ett bibliotek, om någon månad har jag med ett annat band premiärspelning (vi heter Boa Constrictor) och imorgon ska jag på De Överlevande på Trägårn', mest för att jag lovat Arvid. Jag hade visst en del konserter att skriva om. Hoppas det inte förvirrade allt för mycket.

Om min kärlek;
Han heter Robin, är lååång som en stång och brukar härmar mig och mitt skratt. Då börjar jag nypa honom, jättehårt i armarna sedan vrider han i minar armar så jag nästan börjar gråta och då brukar vi kolla på film istället. Han brukar fastna i dataspel, för tillfället The Sims, och vi bor nästan på samma gata just nu. Egentligen inte, men det är en knepig historia. Sedan känner jag kärlek till en del andra människor och sysselsättningar för den delen också, men jag antar att det var ungefär den här sortens kärlek du efterlyste.

Om mina kläder;
Jag sitter och håller på att sy i ett gammalt lakan, försöker få det att likna en klänning. Det blir antagligen jättefult och hade jag varit uppriktigt intresserad av att ha en rosa plisserad klänning i just detta tunna tyg hade jag nog använt en symaskin för hastighetens skull, men jag gör det nog mest för att få sitta och sy för hand, det är skönt. I övrigt köpte jag nya strumpbyxor häromdagen, de är ju förbrukningsvara vet den som använder sådana.

Om mina intressanta saker;
Jag skall om ungefär en minut ringa till en Anders på Borås Djurpark och bestämma tid för arbetsintervju. Kanske står jag där i savannrestaurangens kök i sommar och vänder pannkakor. Då får ni komma dit så kanske ni får extra tjocka! Eller tunna om ni gillar det bättre, det gör jag. Huruvuda det var intressant är ju något du, kritikerN, kan blogga vidare om.


Ha en bra dag!

/ Amanda

Havet ligger blankt

Idag träffade jag Popkatt en litenliten stund när vi åt pyttipanna tillsammans. Det var ganska kul. Jag längtar efter att träffa dig mer päschon. Annars surar jag väl, det är ju ingen sömn och mycket skola.

Pippi pelikanÄr det någon mer än jag som minns hur gott det ser ut när hon äter bullarna som hon bakade med den fina bagaren?
/Lilla björn

Lunchmat

Jag är på humör ska jag säga dig! Har varit på allas vår kulturskola och lirat lite bas i ett par timmar. Har gått bra, till och med på lektionen som jag hann med. Fick även ett mail precis där det stod att jag kan få springa runt på Hultsfredsfestivalen i år igen och kramas i en vit overall. Ett erbjudande man kanske tackar nej till, men även inte. Den som lever får se, helt enkelt. 

vill bara söka och finna, men inget är dolt så jag blir utan både jakt och skatt

Själv åt jag precis upp ett stort lass med spagetti och vegetardeig som jag tror det heter på kanske norska enligt förpackningen, jättekul tyckte jag. Vore ju ännu roligare på svenska, "vegetarisk deg"? Nu funderade jag på en massa halvstöriga saker som har med den här dagen att göra men kom på att jag är väl rätt glad idag egentligen, så varför dra upp det där? Jag har klippt i mitt hår idag och nu tuggar jag tuggummi, tror jag ska  kolla på Amelie från Montmartre sedan efter teatern, det ser jag fram emot. Hur mår Björni?

myndig

Hur är det med dig, Popkatt? 
Själv äter jag linsgryta. Älskar't.

Keep the streets empty for me


Kvällsflin

Besöker PSL för första gången på ett tag;

*Oasis har inte bara åkt på en släng av finanskrisen (siten har packat ihop!), utan är också portade från sin turné i Kina. Nu kan man tro att anledningen till det här är att Noel Gallagher uppträdde på ett evenemang till stöd för den tibetanska frihetsrörelsen 1997, men den egentliga anledninngen ska enligt uppgifter till PSL vara att Kinas kulturministerium tycker att senaste plattan “känns så 2002″ att dom hellre ser ett nytt frächt och friskt brittrockband på besök, “till exempel Razorlight“.


the state I am in


Trodde att du behövde mig mer

Det blir lätt lite för mycket "nej, jag är inte feminist, jag tror på jämnställdhet", lite för mycket smileys och högstadiefester. Allting luktar syntetiskt sött av dateparfym, och jag undrar vad det var som var så jävla viktigt egentligen.

lördag

pulserar

fredagkväll

självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhatsjälvhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhatsjälvhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhatsjälvhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhatsjälvhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhatsjälvhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat självhat

ikväll spelar vi på ett bibliotek

halv sju är klockan. fan också.

nu är det min tur att ha helg

orkar inte hata bloggelectro
orkar inte ha spelning
orkar inte behöva stå på mig
orkar inte planera mina dagar minutvis
orkar inte slösurfa
orkar inte ha ont i foten
orkar inte klä ut mig ikväll
orkar inte umgås för samvetets skull
orkar framför allt inte blogga

Drömmen om Skansros

Gör fel, och gör rätt i att glömma bort! Glömma bort som i att glömma bort på riktigt. 


lilla björn reagerar

JAG HATAR EMMABODAS JÄVLA BLOGGELECTROBOKNINGAR.

ett c-vitaminrikt inlägg, he he he he he

1. Vem av mina kusiner utger sig för att vara "Kusin vitamin"?
2. Var så god, kattdjur
 
/Björn


men en passionsfrukt vore fint

jag skriver ju allt som oftast långt men jag får då aldrig frukt.
ont i magen har jag också, fast skönt att slippa rockis idag

groovi

Hejhej djurblogg!
Idag börjar mitt liv med engångskamera. Det känns fel med tanke på miljön, men det känns även rätt när man tänker på att det är bilderna och inte kameran som har ett värde. Jag har tagit en bild idag, så nu finns det tjugosex kvar att tillgå. Pirrigt!

Annars händer det väl inte så mycket alls faktiskt. Johannes var här i helgen och det är ju alltid trevligt. Gick en dokumentär om Olle Ljungström på tv. För den som missade det kan man alltid titta på svt play. Vilken grej det är ändå. Nu var jag på väg att säga att jag älskar svt, fast det var väl kanske lite att ta i. Men om du ändå tänkt besöka denna vackra plats på internet, och har en si sådär fyra timmar över, då kan du titta på De halvt dolda av Jonas Gardell. Nästan lika bra som Elenette.
Långt skrivet! Hoppas att jag får en frukt.
/Lilla björn


Start; alla program; spel

Det finns ett band som jag håller högre än alla andra band, det stavas Elenette.
http://www.youtube.com/watch?v=UQbzUqQpIoQ
Jag hoppas att den här sången får vara med på albumet som kommer den 8e april. Det är den (likt alla deras sånger) värd.
Puss.
/Lilla björn


RSS 2.0