*lånar amanda åkermans bilder*

helgen har varit trevlig, i alla fall för min del. lite för varmt kanske, men det är väl bara jag.
först var det fredag:
sen blev det lördag:

på kvällen såg vi på david fridlund, mycket fint.

hejhej!
/lilla björn

des rêves för att vara cool och skriva på franska

inatt drömde jag att jag var i moskva, var oerhört glad och var i färd med att köpa en engångskamera för att sedan leta efter röda torget och fotografera det men då kom det tre limousiner med massa folk i pälsar som klev ur dem och då blev jag förvirrad eftersom det var en stor inhägnad park bakom mig och så det blev inget med det. senare drömde jag att jag var i en jättestor mataffär, hade tappat bort min mamma eftersom jag stod för länge bland mejeriprodukterna och valde mellan yoghurtar. det fanns jättemånga smaker som inte finns i verkligheten och det slutade med att jag tog blåbär, sedan hittade mamma mig.

håll ihop

den här veckan är en stor jävla prövning. jag vet inte ritkigt för vad, men någonting måste det vara. det är dock ingenting jag tänker sura över eller blogga om nu, då jag för första gången på flera dagar äntligen mår lite gött. annars kan man ju alltid tänka "MEN DET ORDNAR SIG", den mest skrivna meningen i min dagbok tror jag. man måste ju övertyga sig själv, liksom.
nu ska jag kliva iväg på tetaerpremiär, för det är självaste popkatt som ska apa sig.
puss

itu

DU SKÄR
DU SKÄR
DU SKÄR
DU SKÄR
DU SKÄR


ÅTERFUNNEN

hurra, hurra, hurra, hurra!
någon hade lämnat den lilla stackaren till receptionen. jag är dig evigt tacksam, du fina människa.
/liten glad björn

BJÖRNGRÅT

MIN IPOD ÄR NOG STULEN, ELLER I ALLA FALL JÄTTEBORTA. JAG ÄR SÅ LEDSEN ATT JAG MÅSTE SKRIVA MED VERSALER.

berättar om läget

hejhej, det är amanda med långt hår/ amanda som är ihop med johannes/ amanda som inte brukar vara jättemycket med linnea buren/ amanda som går musik eller kanske amanda med brunt hår.

danmark var ganska tråkigt. dyrt och tråkigt. inte spriten dock, den var billig och rolig. har så himla mycket att stå i, längtar till helgen då äcklet (amanda åkerman) kommer hit. det var längesedan.

lyssnar på skansros.

borde stå i en del annat.

blir ledsen

blir glad

har ätit tvåhundra gram choklad

(det var inte en dikt)
hejdå!
/amanda

det här med oss

Emil har frågat varför vi kallar oss popdjur/popkatt. Nu är det ju som så att riktigt som så är det inte. Det är ju bara en av oss som är Popkatt, och den andra är Lilla björn. Tillsammans är vi popdjur. Amanda Pettersson har sedan ganska länge varit Lilla björn (tror det började med att hon och johannes blev lilla respektive stora björn en gång, någonstans) och när vi började blogga fick folk svårare än de redan har (ja, alla vi känner har det) med att komma ihåg vem som är vem och heter vad. Så jag, Amanda Persson, fick heta popkatt, med liten bokstav, eftersom jag aldrig orkar ge mig på det här med versaler på allvar när jag skriver på internet. det här inlägget har till exempel en hög både rätt och felskrivningar vad gäller just versaler. Det var björni som kom på't hur som helst, namnet alltså, och jag tackade inte nej eftersom katter är bra. Hörrni nu blir mitt te kallt, nu får ni gå.

/ POPKATT/amanda persson/amanda 2/amanda, hon som inte är ihop med johannes och inte heller är amanda åkerman/lundamanda/hon med kort hår och någon hårfärg/amanda som går teater och brukar hänga med linnea eller den andra amandan/frugan/strumpan/päschånn/bersån, eller vad tusan ni nu brukar kalla mig. det där sista kom jag visserlign på, ingen har någonsin kallat mig bersån. men det vore roligt om någon gjorde det.


trägårn

jag har aldrig kräkts full
men ikväll ville jag kräkas på alla som var fulla

typ

uttråkad

jag har haft det mycket roligt i flera dagar, idag har jag haft det jättetråkigt. ändå är det det tråkiga som tar över. TRÅKIGT!
ville mest skriva lite, för det är väl ungefär det enda jag inte hunnit göra på internet än. popkatt är på väg till finland, och själv åker jag till danmark imorgon. ni får alltså klara er själva ett tag.
hej med er!
/den lilla björnen

jag tror vi sjöng till the coral, queen eller miss li


skönare att bildblogga

natt

aj

hujedamig

Plural till och med, föreställningar björni, tre stycken. Visst vill jag sån där dryck, låter väl bra. Persika är inte min grej, men kanske kan bli? Gött, macka ska en ha, borde vara en artikel bland FN:s mänskliga rättigheter. Gud vad tråkig jag är nu, det var inte något skämt men ändå, så löjligt låg nivå det blev på det här inlägget. Men det är bara att bita ihop och komma igen, eller något. Inte ikväll dock, nu ska jag sova. ÄNTLIGEN.aj min rygg


:(


aj


kwikwikwi

Hej hej, hemskt mycket hej.
Vi har repdagar, eller rep dagar hela veckan, och föreställning på tisdag. sen i helgen ska det väl spelas, firas och pussas. tänkte även ge mig på att laga sånna här till oss hemma hos linnea i buren, popkatt. om du gillar det, vill säga. jag gillar i alla fall dig och tackar för mackbjudet idag. imorgon är det jag som bjuder igen.
puss på er allihop!
/den lilla björnen

Till popkatt


Här kan du lyssna på ett av mina favoritband


/Lilla björn

ormarna

idag har jag haft tre nationella prov i engelska, ganska tråkigt. detta innebär att jag inte kommer läsa mer engelska i gymnasiet, också ganska tråkigt. men bara ganska. det första som hände när jag gick ut från den sista, muntliga provdelen var att jag fick ett sms. i smset stod det att vi med boa constrictor spelar på trägårn i göteborg den 20 maj. inte så tråkigt.


Sovjet?


fox in the snow

yes! det regnar idag. äntligen blir det lite väder.
hejhej!
/lilla björn

oh ho

idag spelas det fotboll i borås, allsvensk fotboll. därav polishästar som springer utanför mitt vardagasrumsfönster, låter en massa. så jag tittade ut, innan jag förstod att det var hästar alltså, och vad såg jag då förutom dessa ståtliga djur med uniformklädda människor på? jo, att de där djuren bajsar samtidigt som de springer. så jävla praktiskt. det här är andra gången på en vecka jag tänker att jag vill vara en häst. förra gången var när jag såg hästar på landet, när jag åkte bil någonstans nära kalv, det där sammhället söder om svenljunga. sicket jäkla namn va. kalv. skrattar lika mycket varje gång jag läser i tidnginen att något hänt i kalv, undrar även vem som springer runt i kalv och tar reda på allt värt att rapporteras från kalv för att ringa till borås tidnings redaktion och tala om det. eller rentav kanske sätta sig och skriva hemma vid sin dator. om en nu har internet i kalv så att man sedan kan maila självaste bt, det har en nog. värre med bredband kanske. jag sade ju att jag skulle fastna här amanda. fan.

KulturveckaJag vet inte riktigt vem som har tagit den här bilden, men den sammanfattar förra veckan ganska bra.

ja ja ja

sf

RSS 2.0